Ama dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmetKeşke ben de yasasam o duyguyu adam in bosalta bilme ihtimalini bile sevdim yani
Bende öyle bir ihtimal olmayınca keşke olsa
Ama iki gündür sofra yeri temizliyor ben caktirmiyorim da bayağı iş yapacak anadan bağımsız olunca
İsteyen herkese nasip olsun inşallah.ama senin de olsunBeni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.
Yeter çocuk mocuk yokEğer boşalttıysa çok mübarek adam bir çocuğu daha hakeder
Ya sus Allah korusun ben yaşlandımİsteyen herkese nasip olsun inşallah.ama senin de olsun
Alkışlıyoruz enisteyi bu örnek davranış içinAma dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmetHer zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)
Vovovvvvv abiye büyük alkış ders saatlerini at da benim adamı göndereyim feyz almaya ablaAma dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmetHer zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)
Bana ne bana neYa sus Allah korusun ben yaşlandımRuhum yaşlı yorgun:)
Yok hakkını yemeyeyim.Gerekirse yardım ediyor.Ama evin çoğu yükü bende bir sofra hazırlamamın lafı olmazAlkışlıyoruz enisteyi bu örnek davranış için
Darısı başımıza
bizim komşumuz 41 yaşında üçüncüyü doğurdu sen daha gençsin dördüncü olur belkiAman Allah korusun38 oldum bu saatten sonra olmasın
Azıcık ekşin katayim ortama dedim
@BirTutamMutluluk20Kankan derken
Valla hasta iken ekmek arası yapıyor kendine bir iki kere bana isir diyor zaten hastası Ken insanın canı istemiyorAma dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmetHer zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)
Ben onu yıllardır ne yonttum birde bana onu sorsanaVovovvvvv abiye büyük alkış ders saatlerini at da benim adamı göndereyim feyz almaya abla
Ya bir gidinbizim komşumuz 41 yaşında üçüncüyü doğurdu sen daha gençsin dördüncü olur belki
Negatif di canım olmadı yineMinik Duduklu Tencere kız ablanın ne oldu
İkiz doğurursun inşaaaaallllllaaaaaahhhhhhhBana ne bana ne
kahkaha attığına göre gönlün var boşuna unumu eledim eleğimi astım demeYa bir gidin
Hadi ya inşallah ona da benim anlamada nasip eder AllahNegatif di canım olmadı yine
Bizim 17 yıl oldu.Zamanla bu hale geldi canım yoksa eskiden kılı oynamazdı.3-4 yıldır daha çok yardım ediyor.
@BirTutamMutluluk20
Valla hasta iken ekmek arası yapıyor kendine bir iki kere bana isir diyor zaten hastası Ken insanın canı istemiyor
Çay demleyip de getirmez yani
Zaten ona göre kahvaltıda çay gereksiz ..ben hazirlamayacak olursam ayakta yer geçer ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?