- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Bi sonraki kategori belli mi?Ben gidip geleyim ona başlarız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sonraki kategori belli mi?Ben gidip geleyim ona başlarız:)
Sus kız yicen merdaneyi kafana beni iyice sinirlendiriyorYaa 20 gün nasıl dayanacak yüreğim :)
Hoşgeldin nasılsınSelam hanımlar
bende geldim burdayım eşim ise gitti KukrimBuradayım canım nasılsın
Nereye gidiyorsunBen gidip geleyim ona başlarız:)
Benim oğlanlar bahçede yaklaşık iki saattir kızı uyutup iş yapayım dedim ama hala bit bit ediyo su isteyip odadan kaçtı valla cin gibi buSagolasin kanka nasil olayim bebeler evde
Bu arada hizlanmişsin boyle devam et pesindeyim
İyiyim canım aynı koşturmaca devam ediyor Tuna’yla ben hastaydım eşimde hasta oldu bulaştı galiba bayram nasıl geldi geçti anlamadık vallaHoşgeldin nasılsın
Çok salgij var ya bizim burda da ishal kusma salgını var genc yaşlı çocuk falan dinlemiyor hemdeİyiyim canım aynı koşturmaca devam ediyor Tuna’yla ben hastaydım eşimde hasta oldu bulaştı galiba bayram nasıl geldi geçti anlamadık valla
Kız sen hala tontriko nun ikizi gibimi dolaşıyorsun. Seni görünce ne yaptı? Oraları kaçırdım
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versinİyiyim canım aynı koşturmaca devam ediyor Tuna’yla ben hastaydım eşimde hasta oldu bulaştı galiba bayram nasıl geldi geçti anlamadık valla