- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.575
- 598
Bende ona oy verdim daha önce oy vermediklerimden vereyim dedim .Yok anacim çökertme gidiyor
Nasip kimin ise o oluıcak bakalım:)
Hayırlısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ona oy verdim daha önce oy vermediklerimden vereyim dedim .Yok anacim çökertme gidiyor
Doğru valla inşallahBüyük beklentim yok canım zaten kilo almadan gelseler yeter
Amin canım inşallah seneye yine görmek nasip olur,Kalp kalbe karşı imiş şimdi ben sana yazacaktım iyiyim çok şükür kankacim sen nasılsın bayramda bitirdik Allah tekrarını nasip etsin inşallah
Listeye girmeden de olur aslında canım liste dısı devam ederdinçok sağol canım hep söylüyorsun da bana çok zor geliyor
Inşallah canım :)))Doğru valla inşallah
Ne güzel olmuş ben yaklasamam uzaktan severim anca :))Amin canım inşallah seneye yine görmek nasip olur,
Iyiyim bende kankacim bayramda cook gelemedim ablam buradaydı bol bol kedi sevdim :)))
Listeye girmeden de olur aslında canım liste dısı devam ederdin
Bende eskiden sevmezdim de eve alınca alısıyor insan :))Ne güzel olmuş ben yaklasamam uzaktan severim anca :))
Elinde olan bişeyse verirsin tabiki fazladan sende olacağına bacında ananda olsunBen 9 senelik evliyim ama yine de ben de olan birleyen olursa uzaklığa yada anneme verebilirim bilemedim
Kurban olurum Lokumum benimBlue_Peri de kazansin isterim ama
Onada şükürYine günlerden bir gün ikinciyim bu nasıl iştir ya
Lunya'm manken gibi olduBayramın birinci günü bendede fenaydı da akşama dur diyebildim .
Bu arada kadınlar erkeklerden daha kilolu görünüyor aynı da olsa kilosu
Efsane oldu incecik:)Maşallah ne guzel inmek istediğin kilo kaçtı ?
Vallahi ya bide o kadar terbiyeledim, ustune pide yaptim yok anam olmadiKünefe seven de yok hadi onu sevmedin mercimek corbam var
Hadi gaz yapıyor dedin karnıyarık var
Yok anacim yok kk kadını çok seçici
Evet abla gerçi ben biraz gerideyim amaHayırlı akşamlar oylama çok çekişmeli gidiyor
İlk katılım için çok başarılıEvet abla gerçi ben biraz gerideyim ama
Teşekkür ederim ablacım bidahaki yarışmalara insallahİlk katılım için çok başarılı