- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Iyiyim abla sen nasılsın ❤Merhaba canım nasılsın
Eve gidiyorum da bir bakayım sizlere dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim abla sen nasılsın ❤Merhaba canım nasılsın
İyi yapmışsın canım:)İyiyim canım çok şükür Misafir geldi on gibi kahve içmeye az önce gittiler şimdi bakayimdedim kimler var kimler yok .
Sen nasılsın
İyiyim canım çok şükürIyiyim abla sen nasılsın ❤
Eve gidiyorum da bir bakayım sizlere dedim :)
Oh ne güzel olmuş :)) iyi yapmissiniz.İyi yapmışsın canım:)
Bizde bugün parka gittik yemeği oraya götürüp yedik.Çocuklar bisiklet sürdüler top oynadılar:)Geldik oturuyoruz:)
Sağol canım benim:)Oh ne güzel olmuş :)) iyi yapmissiniz.
Gündüz aklıma gelmedi gelseydi Vuslat'a sorardım yazardı.Minikte numarası varsa yazsaydı keşkeNevreste jennayi iyice merak ettim minik bakmış pazartesiden beri watsaba da girmemis
Eşinden dolayı yazamiyormus galiba .Gündüz hatirlatayim ben sana da sen vuslat yaz bakalım olmadiGündüz aklıma gelmedi gelseydi Vuslat'a sorardım yazardı.Minikte numarası varsa yazsaydı keşke
Tamam canım iyi olur.Eşinden dolayı yazamiyormus galiba .Gündüz hatirlatayim ben sana da sen vuslat yaz bakalım olmadi
Karnım acikti acayip ne yesemTamam canım iyi olur.
Kilo derdin yok ne varsa onu yiyebilirsin:)Karnım acikti acayip ne yesem
Domates salatalık limonlu yağlı ekmeyi bana bana :))Kilo derdin yok ne varsa onu yiyebilirsin:)
Ohhh afiyet olsun:)Domates salatalık limonlu yağlı ekmeyi bana bana :))
Evlendiğimde seni bir yemeğe almak şart oldu
Sağol canımOhhh afiyet olsun:)
Hep kötü olaylar üst üste geldi gelemedim maalesef
Hayırdır kuzu önemli bir şey yok inşallahHep kötü olaylar üst üste geldi gelemedim maalesef
Hayırdır incecik hanım :)Hep kötü olaylar üst üste geldi gelemedim maalesef