- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
TıpppNevreste bizi ettirecek az bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TıpppNevreste bizi ettirecek az bekle
Yok tatlım bu hafta bildirim yok bayram nedeniyle etapları birleştirdik :)Zipzip- ballll bugün yapıldımı yarış
eşim benden uzun zatı ama aynı pantolonları giyebiliyoriz benimkiler ona kısa geliyorBayramın birinci günü bendede fenaydı da akşama dur diyebildim .
Bu arada kadınlar erkeklerden daha kilolu görünüyor aynı da olsa kilosu
netim bitiyor galibaSeni zorla takıma götürcem olmuyor böyle bak canım yaz da geldi daha kolay verirsin
Maşallah ne guzel inmek istediğin kilo kaçtı ?Kendimi prenses gibi hissediyorum
Diger ay gelirsin netin olunca etiketlerim seni :)))eşim benden uzun zatı ama aynı pantolonları giyebiliyoriz benimkiler ona kısa geliyor
netim bitiyor galiba
Bayramda tatlılar börekler derken, bakalım sonuçlar nasıl olcek meraklan beklemedeyim haber etYok tatlım bu hafta bildirim yok bayram nedeniyle etapları birleştirdik :)
Net bahane fifi var evdeDiger ay gelirsin netin olunca etiketlerim seni :)))
Senin gibi zayiflara uyuz oluyorumBayramda tatlılar börekler derken, bakalım sonuçlar nasıl olcek meraklan beklemedeyim haber et
63-64, korumaya geçeceğim 2-3 kilo daha vereyimMaşallah ne guzel inmek istediğin kilo kaçtı ?
Ben bugün dayanamayıp yazdım son görülmesi pazartesi
Dikiliye mi gelcen kız geliyim de yakalıyım seni benim oğlan hasta olmasa biz de giderdikNe giysem yakışacak diyorsun sahillerde
Bende yarın Dikili denizini tasiracagim Yunan adalarına doğru
Ohh iyi hadi az kalmış sen onu jemencik verirsin ben hurma diyeti yapacağım ramazanda diye diye koca ramazan geldi geçti63-64, korumaya geçeceğim 2-3 kilo daha vereyim
Yalan oyu benden fazla. Gell lahmacuna ,sütlaca ,mercimek çorbasına gellGel vatandaş gel künefe ye gel kayniyarika gel gel
Evet yarın geçeceğiz inşallah sezano Mart'ta açmıştık biz aslındaDikiliye mi gelcen kız geliyim de yakalıyım seni benim oğlan hasta olmasa biz de giderdik
Kız sende vardı ya niye söylemiyorsun yazayım bir sorayım diye Hay Allah ya inşallah ağrısı ile ilgili bir problem olmamıştırBen bugün dayanamayıp yazdım son görülmesi pazartesi
Tamam o zaman bekliyorum takıma bu sefer kacmak yokNet bahane fifi var evde
AhahaaaSenin gibi zayiflara uyuz oluyorum
Bak çorbaya cagirmadim başkasında da var diye belkim yanlış gelirler diye kizaaaammm uğraşma benim leYalan oyu benden fazla. Gell lahmacuna ,sütlaca ,mercimek çorbasına gell