- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.500
- 698
Ne yalan söyleyeyim orası zor ya ://Tamam o zaman bekliyorum takıma bu sefer kacmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan söyleyeyim orası zor ya ://Tamam o zaman bekliyorum takıma bu sefer kacmak yok
20 sine biter benim bu ay, hurmayı ben yapamamıştım, baş ağrısı çok fenaOhh iyi hadi az kalmış sen onu jemencik verirsin ben hurma diyeti yapacağım ramazanda diye diye koca ramazan geldi geçti
Ben denemek istiyorum ama bakalım20 sine biter benim bu ay, hurmayı ben yapamamıştım, baş ağrısı çok fena
Sen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum ordaBak çorbaya cagirmadim başkasında da var diye belkim yanlış gelirler diye kizaaaammm uğraşma benim le
Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmediKız sende vardı ya niye söylemiyorsun yazayım bir sorayım diye Hay Allah ya inşallah ağrısı ile ilgili bir problem olmamıştır
Beni elit cizgimden çıkartma hanım hanimmmmm benim karniyarigim daha fazlasını hak ediyorSen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum orda
Bayram takıma yaramadı yaa kimse gelmiyor bende merakla bekliyorum inşallah cook kötü sonuc almayızBayramda tatlılar börekler derken, bakalım sonuçlar nasıl olcek meraklan beklemedeyim haber et
He anladım canım. İnşallah iyidir.Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmedi
Ederim canısıKukrim bu sefer bana dua etsene a başkasına etme
Zor haklısın ama istedikden sonra olur canım :))Ne yalan söyleyeyim orası zor ya ://
Kankacım nasılsın ❤Ederim canısı
Carrt kaba kağıtt . reklamı yaptıysak kaçak buradanBeni elit cizgimden çıkartma hanım hanimmmmm benim karniyarigim daha fazlasını hak ediyor
Büyük beklenti içinde olma yineBayram takıma yaramadı yaa kimse gelmiyor bende merakla bekliyorum inşallah cook kötü sonuc almayız
Kalp kalbe karşı imiş şimdi ben sana yazacaktım iyiyim çok şükür kankacim sen nasılsın bayramda bitirdik Allah tekrarını nasip etsin inşallahKankacım nasılsın ❤
çok sağol canım hep söylüyorsun da bana çok zor geliyorZor haklısın ama istedikden sonra olur canım :))
Sen istediğinde gelirsin canım artık ben teklifimi yaptım :))
Bilmiyorim ki türlü şeyler aklıma geliyor da sadece hayal yani hiç birinciliğe yaklasmadim dahaMinik Duduklu Tencere hediyeyi nasıl alican
Allah şahit ya oylama başlayınca içimden seni geçirdim o olsa diye .çok sağol canım hep söylüyorsun da bana çok zor geliyor
Bilmiyorim ki türlü şeyler aklıma geliyor da sadece hayal yani hiç birinciliğe yaklasmadim daha
Yok anacim çökertme gidiyorAllah şahit ya oylama başlayınca içimden seni geçirdim o olsa diye .
İnşallah olur kismetin ise
Büyük beklentim yok canım zaten kilo almadan gelseler yeterBüyük beklenti içinde olma yine