• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ohh iyi hadi az kalmış sen onu jemencik verirsin :KK45: ben hurma diyeti yapacağım ramazanda diye diye koca ramazan geldi geçti :olamaz:
20 sine biter benim bu ay, :KK48: hurmayı ben yapamamıştım, baş ağrısı çok fena :olamaz:

Bak çorbaya cagirmadim başkasında da var diye belkim yanlış gelirler diye kizaaaammm uğraşma benim le :sopa:
Sen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum orda:cry:

Kız sende vardı ya niye söylemiyorsun yazayım bir sorayım diye 🙄 Hay Allah ya inşallah ağrısı ile ilgili bir problem olmamıştır
Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmedi :(

Sen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum orda:cry:
Beni elit cizgimden çıkartma hanım hanimmmmm benim karniyarigim daha fazlasını hak ediyor :D

Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmedi :KK43:
He anladım canım. İnşallah iyidir.

Kankacım nasılsın ❤
Kalp kalbe karşı imiş şimdi ben sana yazacaktım 😘iyiyim çok şükür kankacim sen nasılsın bayramda bitirdik Allah tekrarını nasip etsin inşallah 💕

çok sağol canım hep söylüyorsun da bana çok zor geliyor :KK43:

Bilmiyorim ki türlü şeyler aklıma geliyor da sadece hayal yani hiç birinciliğe yaklasmadim daha :KK70:
Allah şahit ya oylama başlayınca içimden seni geçirdim o olsa diye .
İnşallah olur kismetin ise

Back