Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ohh iyi hadi az kalmış sen onu jemencik verirsin ben hurma diyeti yapacağım ramazanda diye diye koca ramazan geldi geçti
20 sine biter benim bu ay, hurmayı ben yapamamıştım, baş ağrısı çok fena

Bak çorbaya cagirmadim başkasında da var diye belkim yanlış gelirler diye kizaaaammm uğraşma benim le
Sen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum orda

Kız sende vardı ya niye söylemiyorsun yazayım bir sorayım diye Hay Allah ya inşallah ağrısı ile ilgili bir problem olmamıştır
Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmedi

Sen daha ne istiyon beaaaa accık geri çekil elindekiyle yetin bak sana bana nekadan garip kaldı lahmacunum orda
Beni elit cizgimden çıkartma hanım hanimmmmm benim karniyarigim daha fazlasını hak ediyor

Benim eşim bilmiyor ya msj atmıyorum mecbur kalmadıkça kk dan da bajsetmiyoriz hiç ara sıra bakıyordum da belki girer diye gelmedi
He anladım canım. İnşallah iyidir.

Kankacım nasılsın ❤
Kalp kalbe karşı imiş şimdi ben sana yazacaktım iyiyim çok şükür kankacim sen nasılsın bayramda bitirdik Allah tekrarını nasip etsin inşallah

çok sağol canım hep söylüyorsun da bana çok zor geliyor

Bilmiyorim ki türlü şeyler aklıma geliyor da sadece hayal yani hiç birinciliğe yaklasmadim daha
Allah şahit ya oylama başlayınca içimden seni geçirdim o olsa diye .
İnşallah olur kismetin ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…