- 8 Nisan 2017
- 56.990
- 300.758
- 698
Sen bana uyma bir kere siteden atilmisligim varYaaa oyle mi̇i̇i̇i̇ kiz ne duruyoruz bi̇zde yazalim her konuya o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bana uyma bir kere siteden atilmisligim varYaaa oyle mi̇i̇i̇i̇ kiz ne duruyoruz bi̇zde yazalim her konuya o zaman
Git bi kavga cikarBirTutamMutluluk20 bu olmazsa bdv de kiblersin
Kk da kurcalamadigim yer kaldı mı sor mune yeKib butonunu da mi kurcaladin?
Kavgacı miyim ben ne demek istiyorsun kzaaammm senGit bi kavga cikar
Sardi vallaHeyecan sardı değil mi
Bende nerede banlansam diye düşünüyorum
Banlaminca yazmayı unutmayın bana burdan
Kavgacisin isteKavgacı miyim ben ne demek istiyorsun kzaaammm sen
Bunu da kıble polemikten garanti olsunKavgacı miyim ben ne demek istiyorsun kzaaammm sen
Hadi ordan iki yemek yaptın diye bir havalara girme tabi birinci oldun ya önceden ondan demi bu havaların insanları küçük görme tamam mıKavgacisin iste
Kac kac ama eninde sonunda seni bulacak yarisma sonucuElveda bebek ben kaçar
Bana ha kibleyeyim de gorHadi ordan iki yemek yaptın diye bir havalara girme tabi birinci oldun ya önceden ondan demi bu havaların insanları küçük görme tamam mı
Daha yazayım
Ben sonuclari yazarim sanaBen kaçıyorum geldiğimde büyük ihtimal giremem o yüzden gelebildigim zaman görüşürüz
Hadi ya nasıl becerdin o işiSen bana uyma bir kere siteden atilmisligim var
Beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun kiBana ha kibleyeyim de gor
Ustume tanımam BirTutamMutluluk20 bilir her butona basmayacaksin her yeri 3-6 yaş arası gibi kurcalamayacaksinHadi ya nasıl becerdin o işi
ya koptumUstume tanımam BirTutamMutluluk20 bilir her butona basmayacaksin her yeri 3-6 yaş arası gibi kurcalamayacaksin