- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Ben sana demisdim ilk 3.olacaksin demistimartik hayatta nickini degismesinDaha oylar bozar bu dengeyi yüksük gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana demisdim ilk 3.olacaksin demistimartik hayatta nickini degismesinDaha oylar bozar bu dengeyi yüksük gidiyor
Daha banlanmadim banlanip geleyim tontriko banlaninca hizlandiydiBen sana demisdim ilk 3.olacaksin demistimartik hayatta nickini degismesin
ayyyy gördümKizlar gelin hele bildirim gitmis
teşekkürler canımHerkesin ellerine, kollarina sağlık.
Seçimi zor bir anket olmuş.
Kimin hakkıysa ona nasip olsun.
Başarılar
Korkma bildirimler oylar giderek artıyor bak bana 3 düm 11 olmuşum ne çok hizliyim kahretsinayyyy gördüm
teşekkürler canım❤
Güzel dilekleriniz için teşekkürlerHerkesin ellerine, kollarina sağlık.
Seçimi zor bir anket olmuş.
Kimin hakkıysa ona nasip olsun.
Başarılar
Heyecan sardı değil miUyuyodum ne güzel bi gireyim dedim uykum kacti
İşte kankam benim beeeeeKanka şikayet ettim
Eki Görüntüle 2276413
Ay bende 9 olmusum ayyy heyecanli ya by ay banli mi kalsak neKorkma bildirimler oylar giderek artıyor bak bana 3 düm 11 olmuşum ne çok hizliyim kahretsin
Forum dışı yazaydin yaaaKanka şikayet ettim
Eki Görüntüle 2276413
Elveda bebek ben kaçarAy bende 9 olmusum ayyy heyecanli ya by ay banli mi kalsak ne
Yalnis sikayetten ben gitmeyeyimForum dışı yazaydin yaaa
Yok yok boş yere çok kib yaptım gitmedim o yüzdenYalnis sikayetten ben gitmeyeyim
Yaaa oyle mi̇i̇i̇i̇ kiz ne duruyoruz bi̇zde yazalim her konuya o zamanBdv daha uğurlu heralde tontriko hep orda çünkü
Kib butonunu da mi kurcaladin?Yok yok boş yere çok kib yaptım gitmedim o yüzden