Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Kolaj herkesin yok ondan eklemedim ama herkes yaparsa eklerim canım:)
Yani kolaj yapın ekleyeyim:)
Ben yaparım da herkes yapmazsa eklermisin ona göre şimdi yapiyim bidaha giremem bayramdan sonra anca

Ben kendim hazırlıyorum istersen sana da hazırlayabilirim:)
Şöyle karne günü ile ilgili güzel birşey yaparsan sevinirim valla :)) direk bastiririm bende kese var bizim orda satılıyor .
Çikolatalar hala varmı acaba :))

Şöyle karne günü ile ilgili güzel birşey yaparsan sevinirim valla :)) direk bastiririm bende kese var bizim orda satılıyor .
Çikolatalar hala varmı acaba :))
Netten aldım biliyorsun oraya bak mutlaka vardır:)
Tamam yaparım canım:)Sana gönderirim sınıf kaç kişilik:)
Unutursam hatırlat lütfen.

Bayram telaşındayım 3 tepsi baklava yaptım bir tencere sarma kim gelecek sanki elin memleketin de... tayinimizde çıktı onun da heyecanı araştırması var
asker mi polis mi eşin rabbim yardımcıları olsun hanig bölgeye çıktı Allah hayırlısını versin inşaallah
bugün komşularla kalabalık bir iftar yemeği yedik harikaydı canımın içi yarın yolculuk var ben bu saat oldu camasirla uğraşıyorum her yeri temizledim pakladin bu sefer oğlan başladı kusmaya lamaz
Minik hazırlık yapıyordur:)
Camasirdan kirtulirsam valizi toplayacağım inşallah 4 gün falan mekleketteyiz tabi bunun bir günü eşimi n köyünde geçecek muhtemelen ama oğlan hasta olursa kalmak istemem

Eşimin sülale çok titiz habire kusan çocukla yapamam oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…