Yok bu yarışma için kolaj yoksa yapın ekleyeyim:)Bir dahakine mi yapalım :))
Çorba-ana yemek-tatlı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu yarışma için kolaj yoksa yapın ekleyeyim:)Bir dahakine mi yapalım :))
Ben yaparım da herkes yapmazsa eklermisin ona göre şimdi yapiyim bidaha giremem bayramdan sonra ancaKolaj herkesin yok ondan eklemedim ama herkes yaparsa eklerim canım:)
Yani kolaj yapın ekleyeyim:)
Ayyyy abla sanırım olucam bu kahkaha ona işaretAcaba bu yarışma sonunda sende kırmızı olacak mısın
Şöyle karne günü ile ilgili güzel birşey yaparsan sevinirim valla :)) direk bastiririm bende kese var bizim orda satılıyor .Ben kendim hazırlıyorum istersen sana da hazırlayabilirim:)
Yap konuya ekle yada bana yolla:)Daha 1 ayımız var:)Ben yaparım da herkes yapmazsa eklermisin ona göre şimdi yapiyim bidaha giremem bayramdan sonra anca
Netten aldım biliyorsun oraya bak mutlaka vardır:)Şöyle karne günü ile ilgili güzel birşey yaparsan sevinirim valla :)) direk bastiririm bende kese var bizim orda satılıyor .
Çikolatalar hala varmı acaba :))
Oylama resmine mi koyacaksın yoksa sadece konudami goruncek :))Yok bu yarışma için kolaj yoksa yapın ekleyeyim:)
Çorba-ana yemek-tatlı:)
Tamam canım bakarım oraya. 46 sınıf :)Netten aldım biliyorsun oraya bak mutlaka vardır:)
Tamam yaparım canım:)Sana gönderirim sınıf kaç kişilik:)
Unutursam hatırlat lütfen.
canimmm nasilsin
Bizim etiketler 36 taneydi boyutu iyi oldu.Sen artık 2 tane çıkarttırırsın:)Yada 46 yaparım sen bilirsin:)Tamam canım bakarım oraya. 46 sınıf :)
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsıncanimmm nasilsin
Oylamaya iki resim koyacağım biri kolajlı tarifler diğeri sofra:)Oylama resmine mi koyacaksın yoksa sadece konudami goruncek :))
Ne kadar ince düşüncelisin çocuklar için çok hoş bir hatıraOğlumun sınıf arkadaşları için hazırladığım bayram şekerleri:)
Para çikolataları gerçek altın zannedip çok sevindiler
Eki Görüntüle 2275877 Eki Görüntüle 2275878
İki tane cikarttiririm. Uğraşma sen fazla :))Bizim etiketler 36 taneydi boyutu iyi oldu.Sen artık 2 tane çıkarttırırsın:)Yada 46 yaparım sen bilirsin:)
Tamam canım yapayım bende o zaman :))Oylamaya iki resim koyacağım biri kolajlı tarifler diğeri sofra:)
Uğraşmak sorun değil boyutu düzgün olsun canım ben her etkinlikte bunları yapıyorum:)Alıştım artık kolay geliyor:)İki tane cikarttiririm. Uğraşma sen fazla :))
Öyle canım çok sevindiler:)Ne kadar ince düşüncelisin çocuklar için çok hoş bir hatıra
asker mi polis mi eşin rabbim yardımcıları olsun hanig bölgeye çıktı Allah hayırlısını versin inşaallahBayram telaşındayım 3 tepsi baklava yaptım bir tencere sarma kim gelecek sanki elin memleketin de... tayinimizde çıktı onun da heyecanı araştırması var
bugün komşularla kalabalık bir iftar yemeği yedik harikaydı canımın içi yarın yolculuk var ben bu saat oldu camasirla uğraşıyorum her yeri temizledim pakladin bu sefer oğlan başladı kusmaya lamazKimsecikler yok mu huhu Minik Duduklu Tencere nerelerdesin
Camasirdan kirtulirsam valizi toplayacağım inşallah 4 gün falan mekleketteyiz tabi bunun bir günü eşimi n köyünde geçecek muhtemelen ama oğlan hasta olursa kalmak istememMinik hazırlık yapıyordur:)
Tamam yapın bana gönderin:)Tamam canım yapayım bende o zaman :))
Tamam canım boyut güzel olmuş evet teşekkür ederimUğraşmak sorun değil boyutu düzgün olsun canım ben her etkinlikte bunları yapıyorum:)Alıştım artık kolay geliyor:)