• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ooh ne güzel sevindim eglenmene 😘annene mi yolculuk :))benim oğlan da kustu bu akşam ya ama midesi çok karıştı ondan sanırım🙄
Eşimin sülale benim sülale aynı yerde ilk eş tarafı sonra benim taraf hem böyle oldu mu ben annemxe daha çok duruyorum 🤪

Kız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kere :olamaz:

Kız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kere :olamaz:
Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmaya 😞

Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmaya 😞
Doktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://

Eşimin sülale bin bir kısmı köyde benimkiler merkezde hem çarşı pazar yaparız bayram sonrası :))
Çok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallah 💕

Doktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://
Inşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermiş

Ablacım kolaj derken sunumdan mı secicez ben tam anlayamadım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Bak canım mesela 1. sofra yaptığı 3 tarifin son sunumunu kolaj yapmış:)Sizden de istiyorum:)
1.jpg

Çok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallah 💕
amin inşallah canım hepimiz inşallah :KK68:
Inşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermiş
Doktor çok eski bir doktor elle muayene ile sıvı kaybının olmadigina bile karar verdi :olamaz:

Normalde ona goturmiyorim bizim doktor bayram iznine ayrılmıştı :/

Back