- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.906
- 698
Senin de kutlu olsun şimdidenOylama hayirli olsun
Bayraminiz mubarek olsun kizlar, seker tadinda iyi bayramlara insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de kutlu olsun şimdidenOylama hayirli olsun
Bayraminiz mubarek olsun kizlar, seker tadinda iyi bayramlara insallah
Noldu neyin varÇok sağolun Allah razı olsun ://
Eşimin sülale benim sülale aynı yerde ilk eş tarafı sonra benim taraf hem böyle oldu mu ben annemxe daha çok duruyorumOoh ne güzel sevindim eglenmene annene mi yolculuk :))benim oğlan da kustu bu akşam ya ama midesi çok karıştı ondan sanırım
He iyi bari canımEşimin sülale benim sülale aynı yerde ilk eş tarafı sonra benim taraf hem böyle oldu mu ben annemxe daha çok duruyorum
Kız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kereNoldu neyin var
Eşimin sülale bin bir kısmı köyde benimkiler merkezde hem çarşı pazar yaparız bayram sonrası :))He iyi bari canım
Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmayaKız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kere
Doktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmaya
Çok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallahEşimin sülale bin bir kısmı köyde benimkiler merkezde hem çarşı pazar yaparız bayram sonrası :))
saol kuzumOohh ne güzel ellerinize sağlık canım . Afiyetle yiyin inşallah onlar mı geldi sen mi gittin ablana
Inşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermişDoktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://
Canım mısın sen yaaa Cokkk teşekkür ederimHerkesin elime emeğine sağlık tek tek baktım hepsi çok güzel oyumu Youlost16 ya verdim herkese başarılar
Ablacım kolaj derken sunumdan mı secicez ben tam anlayamadımHanımlar ilk mesaja eklemek için tariflerinizle kolaj yapıp bana gönderir misiniz?
Birkaç sofranın var onlar gibi olacak:)
evlaefe
Kukrim
gurtmingotam
@Blue_Perii
alimiyon
Youlost16
Kirmizi pabuc
pinkpantera
BirTutamMutluluk20
Bak canım mesela 1. sofra yaptığı 3 tarifin son sunumunu kolaj yapmış:)Sizden de istiyorum:)Ablacım kolaj derken sunumdan mı secicez ben tam anlayamadım
Tamam ablacımBak canım mesela 1. sofra yaptığı 3 tarifin son sunumunu kolay yapmış:)Sizden de istiyorum:)
Eki Görüntüle 2275894
amin inşallah canım hepimiz inşallahÇok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallah
Doktor çok eski bir doktor elle muayene ile sıvı kaybının olmadigina bile karar verdiInşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermiş