Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Kolay gelsin canım benim
Canım ben kendimi pek iyi hissetmiyorum:)Sana hayırlı geceler
Hayırlı geceler,hayırlı yolculuklar
Tamam canım sağolasın yat dinlen Allah rahatlık versin

Oy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükür
ilaç vermemişti poliklinik de sadece probiyotik vermişti doktor ateşi vs yok diye

Ama devam ederse serum için gelin mesai sonrası dediler bizde dün akşam serim için gittik sabah iyi uyandı ama öğleden sonra gel uatti hep uyudu
bulaşıcı ise ben sebep olmuş olabilirim komşu kızım hasta hastaneye gidiyorum dedi uğraşma otobüsler le dedim kendim götürdüm araba ile hasta olan çocuğu o ara benimki ne geçmiş olabilir çünkü birlikte gittik
Çocuklar sana çekmese bari

Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
buzlukta yaprak güzel oluyor mu ki ben en çok cam kavanoza kuru kuru basmayı seviyorum :))

bende baska türlüsünü yiyemiyorum senelerdir böyle yapıyorum güzel oluyor kız sen nasıl yaptın da olmadı :)

bende baska türlüsünü yiyemiyorum senelerdir böyle yapıyorum güzel oluyor kız sen nasıl yaptın da olmadı :)
Denemedim ben de başkasında yedim sanki yaprak çirkin oluyor gibi geldi öyle birde sarip atanlar var hiç iyi olmuyor en güzeli taze sarıp posoreceksin hemen

Ben yaprağı hiç suya değirmeden kavanozlara katlayıp koyuyorum kavanoza

Sımsıkı kapatıyorum ağzını saracagim zaman çıkartıp güzel lce yıkayıp kaynar sudan geçirip sariyorim bana öyle daha güzel geliyor

Belli de anne evinde hep böyle gördük ondan da olabilir :))

bende rengi degişene kadar kaynar suya sonra soguk suya suzulunce poşetliyorum.cok güzel olur sen birde benim yaptığımı ye:)
sarıp bende atmam .

bende rengi degişene kadar kaynar suya sonra soguk suya suzulunce poşetliyorum.cok güzel olur sen birde benim yaptığımı ye:)
sarıp bende atmam .
Dondurucu alınca denerim onu aklımda olsun :))

Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
Arada gel ama kuzum ya

Günaydın canısılar Şimdiden Herkesin bayramı mübarek olsun hayırlı bayramlar dilerim ,bugün KV gidiyorum belki girerim belki giremem şimdiden yazayım dedim hakkınızı helal edin . .oylamada akşam açılıyor sanırım herkeze basarılar

Günaydın canım Sana da şimdiden hayırlı bayramlar olsun. Sen de hakkını helal et Bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…