Kolay gelsin canım benimEvet zaten çocuklarınkiler çok yoksa ben iki takım alsam yeter :))
Tamam canım sağolasınKolay gelsin canım benim
Canım ben kendimi pek iyi hissetmiyorum:)Sana hayırlı geceler
Hayırlı geceler,hayırlı yolculuklar
Tamam canım sağolasınyat dinlen Allah rahatlık versin
Çoğu öğrencide aynı olmuş abla matematik zor ve yetiştirememişler Hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahÇokta iyi değil canım yetistirememisler:)
Ama bitti artık bundan sonrası nasip:)
AminnnnÇoğu öğrencide aynı olmuş abla matematik zor ve yetiştirememişler Hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
ilaç vermemişti poliklinik de sadece probiyotik vermişti doktor ateşi vs yok diyeOy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükür
bulaşıcı ise ben sebep olmuş olabilirim komşu kızım hasta hastaneye gidiyorum dedi uğraşma otobüsler le dedim kendim götürdüm araba ile hasta olan çocuğu o ara benimki ne geçmiş olabilir çünkü birlikte gittikBizim komşular da aynı anlattığın gibi kusmalarla başlayıp çok hasta olmuşlardı parkta yayıldı sanırım parka giden çocuk hep hasta oldu bulaşıcı bi hastalık galiba Allah korusun tekrarını yaşatmasın
Çocuklar sana çekmese bari
buzlukta yaprak güzel oluyor mu kiAy bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
bende baska türlüsünü yiyemiyorum senelerdir böyle yapıyorum güzel oluyor kız sen nasıl yaptın da olmadı :)ilaç vermemişti poliklinik de sadece probiyotik vermişti doktor ateşi vs yok diye
Ama devam ederse serum için gelin mesai sonrası dediler bizde dün akşam serim için gittik sabah iyi uyandı ama öğleden sonra gel uatti hep uyudu
bulaşıcı ise ben sebep olmuş olabilirim komşu kızım hasta hastaneye gidiyorum dedi uğraşma otobüsler le dedim kendim götürdüm araba ile hasta olan çocuğu o ara benimki ne geçmiş olabilir çünkü birlikte gittik
buzlukta yaprak güzel oluyor mu kiben en çok cam kavanoza kuru kuru basmayı seviyorum :))
Denemedim ben de başkasında yedim sanki yaprak çirkin oluyor gibi geldi öyle birde sarip atanlar var hiç iyi olmuyor en güzeli taze sarıp posoreceksin hemenbende baska türlüsünü yiyemiyorum senelerdir böyle yapıyorum güzel oluyor kız sen nasıl yaptın da olmadı :)
bende rengi degişene kadar kaynar suya sonra soguk suya suzulunce poşetliyorum.cok güzel olur sen birde benim yaptığımı ye:)Ben yaprağı hiç suya değirmeden kavanozlara katlayıp koyuyorum kavanoza
Sımsıkı kapatıyorum ağzını saracagim zaman çıkartıp güzel lce yıkayıp kaynar sudan geçirip sariyorim bana öyle daha güzel geliyor
Belli de anne evinde hep böyle gördük ondan da olabilir :))
Dondurucu alınca denerim onu aklımda olsun :))bende rengi degişene kadar kaynar suya sonra soguk suya suzulunce poşetliyorum.cok güzel olur sen birde benim yaptığımı ye:)
sarıp bende atmam .
Arada gel ama kuzum yaAy bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
Gunduz her fırsatta uyuyorum. Gece de erkenden uyudumJenna16 hu hu uyudun mu
Günaydın canımgünaydınnn♥
Günaydın canımGünaydın canısılarŞimdiden Herkesin bayramı mübarek olsun hayırlı bayramlar dilerim ,bugün KV gidiyorum belki girerim belki giremem şimdiden yazayım dedim hakkınızı helal edin . .oylamada akşam açılıyor sanırım herkeze basarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?