How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış :rolleyes:

İyiyim çok şükür ablacım köydeyiz iki gündür temizlik yapıyorum Tuna uyudukça ☺ sen nasılsın ne yapıyorsun baklavalar yapıldı mı ☺
Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsun:nazar:
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)

Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış :rolleyes:
Ordan kapar gelirsin:rolleyes:

Nasılsın narin hanım :KK68:
İyiyim canım narin miyim kız ben :22: iş güç valla adamlar ot taşıyorlar iki gündür görüşemiyoruz eşimle geç geliyorlar eve bayramda özlem giderilir biz daha çok özlüyoruz :D bende dip köşe ne kadar yapabilirsem temizlik yapıyorum çocuk uyudukça ☺️

Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsun:nazar:
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)
Sağol ablacım senden de razı olsun 🤲🏻 Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık biraz :22:

Sağol ablacım senden de razı olsun 🤲🏻 Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık biraz :KK22:
Afiyet ile yersiniz inşaallah canım:)
Yarın akşam yaparım artık:)

Afiyet ile yersiniz inşaallah canım:)
Yarın akşam yaparım artık:)
Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş 😍 bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor ☺️

Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş 😍 bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor ☺
Bizim kimse yok burada canım olanlarda hep ailelerinin yanına gidiyor.
Biz ilk defa gidemiyorum mecburen buradayız:)Hayırlısı artık:)

Back