- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir abla bulaşık yok çamaşır serildi sanki hiç işim yokmuş gibi girdim burayaİyiyim canım sağol sen nasılsın
İyi akşamlar canım nasılsınİyi akşamlar cümleten ❤
Nasılsın narin hanımİyi akşamlar cümleten ❤
Aman boşver iş biter mi yaparsın:)İyidir abla bulaşık yok çamaşır serildi sanki hiç işim yokmuş gibi girdim buraya
Valla abla hali koltuk ne varsa battı bugün 3. Gün artık ben bayram sonrası yapacağım temizliğiAman boşver iş biter mi yaparsın:)
İyiyim çok şükür ablacım köydeyiz iki gündür temizlik yapıyorum Tuna uyudukça sen nasılsın ne yapıyorsun baklavalar yapıldı mıİyi akşamlar canım nasılsın
Çocuk olunca öyle canım canları sağolsunValla abla hali koltuk ne varsa battı bugün 3. Gün artık ben bayram sonrası yapacağım temizliği
Abla diğerlerinde böyle bir kusma yaşamadım benÇocuk olunca öyle canım canları sağolsun
Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsunİyiyim çok şükür ablacım köydeyiz iki gündür temizlik yapıyorum Tuna uyudukça ☺ sen nasılsın ne yapıyorsun baklavalar yapıldı mı ☺
Ordan kapar gelirsinZor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış
Kusma mı var canımÇok geçmiş olsun.Üşüttü mü acabaAbla diğerlerinde böyle bir kusma yaşamadım ben
İyiyim canım narin miyim kız ben iş güç valla adamlar ot taşıyorlar iki gündür görüşemiyoruz eşimle geç geliyorlar eve bayramda özlem giderilir biz daha çok özlüyoruz bende dip köşe ne kadar yapabilirsem temizlik yapıyorum çocuk uyudukçaNasılsın narin hanım
KV gildeyim balll başladımı oylama vallah özledim sizi@Jenna16
@kukrim27 ii yolculuklar
@Evvab nasılsın
@deynepnaz bayram geldi gel gayrı
@-VUSLAT- baklava yaptın mı
@Lilimam nerelerdesin
Blue_Peri kız nasılsın
@balbocuuu ne haber
@Canfeb nerelerdesin bayram geliyor eksiklik hissediyorum
@Zipzip-
@ervanazlim ❤
@evlaefe nörüyooonnn
@alimiyon nasılsın
Başlasak mı :)KV gildeyim balll başladımı oylama vallah özledim sizi
Sağol ablacım senden de razı olsun Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık birazEllerine sağlık canım senden Allah razı olsun
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)
Afiyet ile yersiniz inşaallah canım:)Sağol ablacım senden de razı olsun Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık biraz
Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyorAfiyet ile yersiniz inşaallah canım:)
Yarın akşam yaparım artık:)
Bizim kimse yok burada canım olanlarda hep ailelerinin yanına gidiyor.Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor ☺