How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
Eline sağlık canım güzel günlerde yiyin inşallah canım ❤
Hayırlı yolculuklar kankacım 😘

Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .
Ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşaallah:60:Hayırlı yollar olsun :KK200:

Öyle canım :)Herkes çok zorlanmış özellikle matematikte:)
Hadi ya haklarında hayırlısı inşallah emeklerinin karşılığını görürler :))
YGS ne zaman acaba bende gireceğim bu sene hiç çalışmadım bende 😐

Hadi ya haklarında hayırlısı inşallah emeklerinin karşılığını görürler :))
YGS ne zaman acaba bende gireceğim bu sene hiç çalışmadım bende 😐
İnşaallah canım:)Zaten ona üzüldüler bu kadar çalıştık diye:)
Öyle mi ne güzel yapmışsın bende düşündüm ama nasip olmadı:) 15-16 Haziran olması lazım:)

Ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşaallah:KK60:Hayırlı yollar olsun :KK200:
Sağol canım inşallah :KK60:belim ağrıdı valla yaşlanıyorum artık galiba yada oruçlu iken zor geldi bilmiyorum :)

Olsun ablacım canları sağolsun bende lise giriş sınavında hiçbirsey yapamamıstım onlarda inşallah istedikleri liseye gidebilirler
İnşaallah canım bakalım artık:)

Sağol canım inşallah :KK60:belim ağrıdı valla yaşlanıyorum artık galiba yada oruçlu iken zor geldi bilmiyorum :)
Oruçta etkilemiştir.
Ben oruçta değildim ama bir şey yiyip içilmiyor dışarda :)Memlekete gitmeden alışveriş yapacaktık sınav sonrası birde alışveriş yaptık.Kıyafet dene çıkar.Ayakta o kadar saat geldiğimde çok fenaydım.

Oruçta etkilemiştir.
Ben oruçta değildim ama bir şey yiyip içilmiyor dışarda :)Memlekete gitmeden alışveriş yapacaktık sınav sonrası birde alışveriş yaptık.Kıyafet dene çıkar.Ayakta o kadar saat geldiğimde çok fenaydım.
Ay bende arada gittim geldim eşime ayakkabı almaya birde ona koşturdum :))

İş bitmiyor Allah yardımcımız olsun.Yarında bursluluk sınavı var yine gideceğiz.
Sinavlariniz bitsinde sende rahatla artık :))
Sen henen karneden sonra mi gideceksin memleketine

Sinavlariniz bitsinde sende rahatla artık :))
Sen henen karneden sonra mi gideceksin memleketine
Aynen canım çok yorulduk rabbim hayırlısını versin.
Evet canım bir aksilik olmazsa 15 Haziran'da giderim:)

Evet canım ikimizinde tüm ailesi orada:)
Ama kayısı zamanı kayınvalidemler bahçelerinde olabilir.Öyle olursa onlara gitmem:)
He ne diyeyim bahçede olsunlar inşallah :KK70:
Üç günlük gideceğiz ama gene birsuru şey almam lazım yanımıza oy oy :))

Back