- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 300.016
- 698
Kusma sayısı azaldı bugün ama bugünde çok ateşi var dün hiç yoktu :// hiç halı kalmadı sessiz sessiz yatıyor ara sıra uyuyor halsizlikyenOo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusma sayısı azaldı bugün ama bugünde çok ateşi var dün hiç yoktu :// hiç halı kalmadı sessiz sessiz yatıyor ara sıra uyuyor halsizlikyenOo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yaniDozunda koruma olacak işte,sıkmadan,serbest bırakmadan,nasil olacaksa
Oy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükürKusma sayısı azaldı bugün ama bugünde çok ateşi var dün hiç yoktu :// hiç halı kalmadı sessiz sessiz yatıyor ara sıra uyuyor halsizlikyen
Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani
Bizim komşular da aynı anlattığın gibi kusmalarla başlayıp çok hasta olmuşlardı parkta yayıldı sanırım parka giden çocuk hep hasta oldu bulaşıcı bi hastalık galiba Allah korusun tekrarını yaşatmasınOy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükür
Çocuklar sana çekmese bariEvet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani
Sen de sağol kuzummAmin canlarimm sağolun
Hayırlı akşamlar kankacimHayırlı akşamlar kimse var mi
Kolay gelsin kankacimHayırlı akşamlar kankacim
Buralardayımda cok bakamıyorum calısıyorum canımm :)
Sağol kankacimKolay gelsin kankacim
Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .Sağol kankacim
Nasılsın kankacım ❤
Çokta iyi değil canım yetistirememisler:)Nevreste nasıl geçmiş kızların sınavı
Çokta iyi değil canımNevreste abla bende soracaktım kızların sınavı nasıl gecti ❤
Hayırlısı olsun canım olduğu kadar dediğin gibi nasipte ne ise oÇokta iyi değil canım yetistirememisler:)
Ama bitti artık bundan sonrası nasip:)
Öyle canım :)Herkes çok zorlanmış özellikle matematikte:)Hayırlısı olsun canım olduğu kadar dediğin gibi nasipte ne ise o