Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani
Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani
Bizim komşular da aynı anlattığın gibi kusmalarla başlayıp çok hasta olmuşlardı parkta yayıldı sanırım parka giden çocuk hep hasta oldu bulaşıcı bi hastalık galiba Allah korusun tekrarını yaşatmasın
Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .