Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Oo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Kusma sayısı azaldı bugün ama bugünde çok ateşi var dün hiç yoktu :// hiç halı kalmadı sessiz sessiz yatıyor ara sıra uyuyor halsizlikyen

Dozunda koruma olacak işte,sıkmadan,serbest bırakmadan,nasil olacaksa
Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani

Kusma sayısı azaldı bugün ama bugünde çok ateşi var dün hiç yoktu :// hiç halı kalmadı sessiz sessiz yatıyor ara sıra uyuyor halsizlikyen
Oy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükür

Evet ben çok cadiydim mesela annem arkasına bakmazdı bir yere giderken bir keresinde bakmadan gitti de evde cam kapı indirmişti m aşağı o kadar fena yani
Oy kıyamam ya ilaç verdiler mi geçen benim ortanca öyle oldu bir iğne yaptılar yetti çok şükür
Bizim komşular da aynı anlattığın gibi kusmalarla başlayıp çok hasta olmuşlardı parkta yayıldı sanırım parka giden çocuk hep hasta oldu bulaşıcı bi hastalık galiba Allah korusun tekrarını yaşatmasın

Sağol kankacim
Nasılsın kankacım ❤
Ay bugün çok yoruldum kankacim 9 kilo yaprak aldım dolaba koymaya onlarla ugrastim akşama kadar belim ağrıdı şimdi oturdum makineyi bekliyorum daha valiz hazirliyacagim yarın yola cikicaz Allah izin verirse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…