- 24 Eylül 2018
- 98.496
- 295.055
- 698
Evet canım. Doğma,büyüme buralıyımAilem ,sülalemiz hep burdaAynen canım normalde de Bursalı mısın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Doğma,büyüme buralıyımAilem ,sülalemiz hep burdaAynen canım normalde de Bursalı mısın canım
Bursalılar candır cok severimEvet canım. Doğma,büyüme buralıyımAilem ,sülalemiz hep burda
Ben de,hem şehre,hem yerli halkına aşığım.Bursalılar candır cok severim ❤❤
Bursadan başka şehirde yaşayamamBen de,hem şehre,hem yerli halkına aşığım.❤♥
Minnoşum
Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah❤Bende çok şükür iyiyim canım senin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için , Jenna16 ya şifa için , -VUSLAT- in kızına şifa için , @Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Geçmiş olsun canım senin kızçen de mi hasta nazar mı var ne herkes hasta bu ara Allah beterinden korusun yine deMinnoşum
Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah❤
Sağol canım❤ Benim kızımın devam eden hastalığı var canım epilepsi. Amin İnşaAllahGeçmiş olsun canım senin kızçen de mi hasta nazar mı var ne herkes hasta bu ara Allah beterinden korusun yine de
Anladım canım Allah şifasını versin inşallahSağol canım❤ Benim kızımın devam eden hastalığı var canım epilepsi. Amin İnşaAllah
aslinda üstüne cok düsmemek gerek ama insanin elinde degil ister istemez of diyince yavrum diyosun.Ben düştüğü zaman hoppucuk yaptı deyip kaldıramıyorum kendi kalsın gözü kara oluyorlar o zaman
İlk çocukta ben koucsgimdan indirmedim ana kuzusu oldu
Ötekini 2 yaşında saldım sokağa eşkıya gibi şimdi
Kızda çok nazlı uetistirmigorim ne kadar korur kollarsan o kadar cesaretsiz oluyorlar anladığım kadarıyla
Gecmis olsun canimÖyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Aynen öyleBursadan başka şehirde yaşayamam
Yürümeye başlarsa 3 katı hatta sonsuz dikkat etmen gerekecek.aslinda üstüne cok düsmemek gerek ama insanin elinde degil ister istemez of diyince yavrum diyosun.
benimde kiz kucaktan inmiyor cok nazli sürekli kedi gibi pesimde geziyo bacaklarima tirmaniyo beni al diye
bi yürümeye baslasa rahatlarim blki
Aynen öyle
tabiki ozman daba zor olcak ama en azindan bana tirmanmayi birakcak bnde rahat yemek yapar bulasik yikarimYürümeye başlarsa 3 katı hatta sonsuz dikkat etmen gerekecek.
Ah canım ya,hayaller/hayatlar ,çok yakında ,sinemalardatabiki ozman daba zor olcak ama en azindan bana tirmanmayi birakcak bnde rahat yemek yapar bulasik yikarim
Allah kolaylık versin bütün annelere canım ben anladım ki anne olunca hiç bir zaman kafan rahat olamıyor. Küçükken büyüse diyorsun, büyüyünce dışarda kiminle ne yapıyor arkadaşları iyi mi nasıl diye bir video izlemiştim anne ve çocuk ile ilgili annelik ömür boyu endişe ve fedakarlık şu zamanda ama yeter ki onlar mutlu olsun sağlıklı olsun gerisi pekte umurumuzda olmuyor ❤tabiki ozman daba zor olcak ama en azindan bana tirmanmayi birakcak bnde rahat yemek yapar bulasik yikarim
Oo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızÖyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Allah senden razı olsun güzel kalpli kuzum ❤♥Allah senin de gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah
Amin canlarimm sağolunCanım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah❤