How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Minnoşum:60:
Bende çok şükür iyiyim canım 😘 senin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu balbocuuu nun babasına şifa için , Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. ya şifa için , -VUSLAT- -VUSLAT- in kızına şifa için , @Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah🤲🏻:60:

Minnoşum:KK60:

Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah🤲🏻:KK60:
Geçmiş olsun canım senin kızçen de mi hasta 🥺 nazar mı var ne herkes hasta bu ara Allah beterinden korusun yine de 🤲🏻

Ben düştüğü zaman hoppucuk yaptı deyip kaldıramıyorum kendi kalsın gözü kara oluyorlar o zaman

İlk çocukta ben koucsgimdan indirmedim ana kuzusu oldu 😂

Ötekini 2 yaşında saldım sokağa eşkıya gibi şimdi :KK70:

Kızda çok nazlı uetistirmigorim ne kadar korur kollarsan o kadar cesaretsiz oluyorlar anladığım kadarıyla 🙄
aslinda üstüne cok düsmemek gerek ama insanin elinde degil ister istemez of diyince yavrum diyosun.
benimde kiz kucaktan inmiyor cok nazli sürekli kedi gibi pesimde geziyo bacaklarima tirmaniyo beni al diye🙈

bi yürümeye baslasa rahatlarim blki🙄

Öyle bir kandil oldu ki hiç unutmam :KK43:

Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor

Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi

Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda

Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı

Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar

Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis

Birde onu acile gotirdu eşim

Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük

Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz

Şükür en azından sabah beri kismadi

Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil

Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Gecmis olsun canim

aslinda üstüne cok düsmemek gerek ama insanin elinde degil ister istemez of diyince yavrum diyosun.
benimde kiz kucaktan inmiyor cok nazli sürekli kedi gibi pesimde geziyo bacaklarima tirmaniyo beni al diye🙈

bi yürümeye baslasa rahatlarim blki🙄
Yürümeye başlarsa 3 katı hatta sonsuz dikkat etmen gerekecek.

tabiki ozman daba zor olcak ama en azindan bana tirmanmayi birakcak bnde rahat yemek yapar bulasik yikarim😂
Allah kolaylık versin bütün annelere canım ben anladım ki anne olunca hiç bir zaman kafan rahat olamıyor. Küçükken büyüse diyorsun, büyüyünce dışarda kiminle ne yapıyor arkadaşları iyi mi nasıl diye🥺 bir video izlemiştim anne ve çocuk ile ilgili annelik ömür boyu endişe ve fedakarlık şu zamanda ama yeter ki onlar mutlu olsun sağlıklı olsun gerisi pekte umurumuzda olmuyor 💐

Öyle bir kandil oldu ki hiç unutmam :KK43:

Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor

Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi

Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda

Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı

Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar

Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis

Birde onu acile gotirdu eşim

Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük

Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz

Şükür en azından sabah beri kismadi

Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil

Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Oo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız

Allah senden razı olsun güzel kalpli kuzum ❤♥Allah senin de gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah 😍
Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah🤲🏻:KK60:
Amin canlarimm sağolun 💕😘

Back