- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.074
- 698
Olsun,gönlümüz zenginBende fakirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun,gönlümüz zenginBende fakirim
estagfurullah canım valla ben denedim olmadı yaBenim ki fakir telefonu,Android İOS işletim sistemini bilmiyorum. Google'dan indirmiştim ben
Ahahahha tamam aldım ben tüyoyuTüyo benden,sen ifşa edene köpürt köpürt yaz
Mecburen hediye var demi ben oyle biliyorumDayanır dayanır
Aynen canım nasılsın bugün daha iyi misinOlsun,gönlümüz zengin
Takiliyorum canım :))Birinciye var tabii,en son harika bir buharlı pişirici gitmişŞahaneestagfurullah canım valla ben denedim olmadı ya
Ahahahha tamam aldım ben tüyoyu
Mecburen hediye var demi ben oyle biliyorum
Tabi hediye olmaz mı hem de Ramazanda özel hediye oluyor:)estagfurullah canım valla ben denedim olmadı ya
Ahahahha tamam aldım ben tüyoyu
Mecburen hediye var demi ben oyle biliyorum
Ramazanda daha özel oluyor:)Takiliyorum canım :))Birinciye var tabii,en son harika bir buharlı pişirici gitmişŞahane
Yaaa abla ben birinde granit tencere takımı görmüştüm doğru mu ya mesela neler oluyo hediye ben bilmiyorum valla kısa yoldan direk sana sorayımTabi hediye olmaz mı hem de Ramazanda özel hediye oluyor:)
Bir ara işim vardı dışarıya çıktım ,bayilmadan eve geldim Gerçi az yurudum ama yine de şükür :)Sen nasılsın canım ?Aynen canım nasılsın bugün daha iyi misin
Yaaaa gerçekten miiii kime gitmiş hangi yarısmaaaaTakiliyorum canım :))Birinciye var tabii,en son harika bir buharlı pişirici gitmişŞahane
Normal zamandakiler de şahane ama :)Ramazanda daha özel oluyor:)
Seni hediyelerin olduğu konuya etiketledim:)Yaaa abla ben birinde granit tencere takımı görmüştüm doğru mu ya mesela neler oluyo hediye ben bilmiyorum valla kısa yoldan direk sana sorayım
Aman dikkat canımBir ara işim vardı dışarıya çıktım ,bayilmadan eve geldim Gerçi az yurudum ama yine de şükür :)Sen nasılsın canım ?
Yarışmada kazanılan ödüller diye var :)Tencere setleri ,ev tekstili,bakim ürünleri. Değişiyor ve hepsi çok zevkli secimler oluyorYaaaa gerçekten miiii kime gitmiş hangi yarısmaaaa
Aynen hediyelerimiz hep şahane patron sağolsunNormal zamandakiler de şahane ama :)
Tamam abla abla bak ne dicem bu Ramazan’a özel yarışmaya katılan herkese hediye gönderseniz Harika olurSeni hediyelerin olduğu konuya etiketledim:)
Allah kolaylık versin canım benim İnşallah başarırlarAman dikkat canım
İyiyim,heyecanlıyım,kaygılıyım:)Yarın kızların sınavı var:)
Yok o kadar olmuyor:)1.ye özel hediye:)Tamam abla abla bak ne dicem bu Ramazan’a özel yarışmaya katılan herkese hediye gönderseniz Harika olur
İnşaallah canım benimAllah kolaylık versin canım benim ❤♥İnşallah başarırlar
Evet maşallahAynen hediyelerimiz hep şahane patron sağolsun
Amin canımİnşaallah canım benim