- 8 Haziran 2013
- 57.107
- 151.643
- 898
Sen mi birinci oldun canım. Hiç bakamıyorum buralara. Tebrik ederimMerhaba kizlar
Hediyem gelmiskardesim eve gecince foto atacak bana bekleyin beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi birinci oldun canım. Hiç bakamıyorum buralara. Tebrik ederimMerhaba kizlar
Gözün aydın güle güle kullan canımMerhaba kizlar
Ben geri gelene kadar halletmissinizdir Yetişemedim değil mi?konu açacaktım fotoğraf ekleyemedim hata verdi
Her yaşlı senin gibi olsa keşke şekerciğimAynen bide beyazda ounca hoş durmuyor saçta:)) malum yaşlılık şekercim
Güle güle kullan canımMerhaba kizlar
Aa baktım şimdi hakikaten öyle baya uzunmus :))Oylama 30 haziranda mı biticek kalbim dayanmaz
Canım seninde mübarek olsun inşallah kocan her daim gönlünü hoş tutsun agzinizin tadı bozulmasın hiçKadir geceniz hayırlara vesile olsun dualarınızda benide unutmayın.. Kocası ağzının içine baksin çok değer versin diye dua ederseniz sevinirim ♥
Amin canım kukrim ❣Canım seninde mübarek olsun inşallah kocan her daim gönlünü hoş tutsun agzinizin tadı bozulmasın hiç
Amin canım ,Allah gönlünden geçeni nasip etsinKadir geceniz hayırlara vesile olsun dualarınızda benide unutmayın.. Kocası ağzının içine baksin çok değer versin diye dua ederseniz sevinirim ♥
Canım nasılsın
Katılmaya devam edersen sende olursun hatta sürprizlere hazırlıklı ol:)Ramazan sofraları hep özel olmuştur:)Farkettim de yarışmaya katılanlardan sadece ben pro değilim
Katılmaya devam edin. Mutlaka olursunuz :)Farkettim de yarışmaya katılanlardan sadece ben pro değilim
Ayyyy ablaaaa heyecanlandırdın bak beniKatılmaya devam edersen sende olursun hatta sürprizlere hazırlıklı ol:)Ramazan sofraları hep özel olmuştur:)
Rengim kırmızı olsun olmayan arkadaşlara hava yapcamKatılmaya devam edin. Mutlaka olursunuz :)
Ay sonunu bekle:)Ayyyy ablaaaa heyecanlandırdın bak beni