- 24 Eylül 2018
- 98.508
- 295.062
- 698
Azıcık ütopik olurTamam abla abla bak ne dicem bu Ramazan’a özel yarışmaya katılan herkese hediye gönderseniz Harika olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azıcık ütopik olurTamam abla abla bak ne dicem bu Ramazan’a özel yarışmaya katılan herkese hediye gönderseniz Harika olur
Ahahahah abla ya Sagol güldüm sayenizde evde TEK’im umarım kamera yoktur tek basına kime bu kadar gülüyordur demesinler bizde gecende tören yaptık belirli öğrencilere hediye verdik doğrusu da bu zaten ben şaka yaptımYok o kadar olmuyor:)1.ye özel hediye:)
Sen öğretmendin değil mi:)Ahahahah abla ya Sagol güldüm sayenizde evde TEK’im umarım kamera yoktur tek basına kime bu kadar gülüyordur demesinler bizde gecende tören yaptık belirli öğrencilere hediye verdik doğrusu da bu zaten ben şaka yaptım
Hemen girip bakıyorumYarışmada kazanılan ödüller diye var :)Tencere setleri ,ev tekstili,bakim ürünleri. Değişiyor ve hepsi çok zevkli secimler oluyor
Biz de sana takılıyoruz canım :))Allah neşeni arttirsin :))Ahahahah abla ya Sagol güldüm sayenizde evde TEK’im umarım kamera yoktur tek basına kime bu kadar gülüyordur demesinler bizde gecende tören yaptık belirli öğrencilere hediye verdik doğrusu da bu zaten ben şaka yaptım
Hemen girip bakıyorum
Mutlaka bakHemen girip bakıyorum
Bilmem,denk gelmedik hiç. Ama bugün kesin Cuma ,iftar falan olabilirKukrim nerelerde yine misafiri mi var:)
Olabilir canım:)Bilmem,denk gelmedik hiç. Ama bugün kesin Cuma ,iftar falan olabilir
Bence dün de CumaydiOlabilir canım:)
Yarında Cuma olabilir:)Bence dün de Cumaydi
teşekkür ederim canım genelde böyleyimdirBiz de sana takılıyoruz canım :))Allah neşeni arttirsin :))
abla üşenmedim 32 sayfa hediye baktim ama bayıldım ya bi taneside mi özensiz olmaZ ya hepsi ince düşünülmüş gerçekten bayıldım müthişşşşPopüler Konu - Ödüller
Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır. Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor. Bazı birinciler konularda, bu...www.kadinlarkulubu.com
Baktım canım 32 sayfa üşenmeden baktım ne kadar güzel seyler var yaaaaMutlaka bak ♥
Yok kuzum camideydim şimdi geldim kahve yapiom hepinize ettim valla dua.Allah kabul etsin inşallah.Kukrim nerelerde yine misafiri mi var:)
Allah razı olsun canım.Allah kabul etsinYok kuzum camideydim şimdi geldim kahve yapiom hepinize ettim valla dua.Allah kabul etsin inşallah.
Amin kuzumm nasılsınAllah razı olsun canım.Allah kabul etsin
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınAmin kuzumm nasılsın
Bende çok şükür iyiyim canım senin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için , Jenna16 ya şifa için , -VUSLAT- in kızına şifa için , E Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Her zaman ki gibi, yorgunCanım nasılsın