• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok o kadar olmuyor:)1.ye özel hediye:)
Ahahahah abla ya Sagol güldüm sayenizde evde TEK’im umarım kamera yoktur tek basına kime bu kadar gülüyordur demesinler 🤣🤣🤣 bizde gecende tören yaptık belirli öğrencilere hediye verdik doğrusu da bu zaten ben şaka yaptım 🙃

Ahahahah abla ya Sagol güldüm sayenizde evde TEK’im umarım kamera yoktur tek basına kime bu kadar gülüyordur demesinler 🤣🤣🤣 bizde gecende tören yaptık belirli öğrencilere hediye verdik doğrusu da bu zaten ben şaka yaptım 🙃
Sen öğretmendin değil mi:)
Ne güzel olmuş canım:)

Biz de sana takılıyoruz canım :))Allah neşeni arttirsin :))

Hemen girip bakıyorum 😍😍😍

Biz de sana takılıyoruz canım :))Allah neşeni arttirsin :))
teşekkür ederim canım genelde böyleyimdir 🙈🙈
abla üşenmedim 32 sayfa hediye baktim ama bayıldım ya bi taneside mi özensiz olmaZ ya hepsi ince düşünülmüş gerçekten bayıldım müthişşşş❤️❤️❤️
Baktım canım 32 sayfa üşenmeden baktım ne kadar güzel seyler var yaaaa😍😍😍😍

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın :KK68:
Bende çok şükür iyiyim canım 😘 senin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu balbocuuu nun babasına şifa için , Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. ya şifa için , -VUSLAT- -VUSLAT- in kızına şifa için , E Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤️

Back