- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.074
- 698
Kırmızı olsun,5 kuruş fazla olsun Katilmaya devam ettikçe kırmızılık çok yakın )Rengim kırmızı olsun olmayan arkadaşlara hava yapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı olsun,5 kuruş fazla olsun Katilmaya devam ettikçe kırmızılık çok yakın )Rengim kırmızı olsun olmayan arkadaşlara hava yapcam
Mecbur beklicem başka çarem yokAy sonunu bekle:)
Arkadaşlar şimdiden muhabbetini yaptılar zaten başkanım falan ederim insallah buna da sonunda yetiştim gerçi bi kere ifşa olduk daha da oluruzKırmızı olsun,5 kuruş fazla olsun Katilmaya devam ettikçe kırmızılık çok yakın )
Burası sayesinde olduk biz deKazen ve Nevreste sağolsunMecbur beklicem başka çarem yok
İfşa eden kim.?Arkadaşlar şimdiden muhabbetini yaptılar zaten başkanım falan ederim insallah buna da sonunda yetiştim gerçi bi kere ifşa olduk daha da oluruz
Yaaaa ne güzel ben bundan sonra kacırmayayım en iyisi siz hiç yarışmada birinci oldunuz muBurası sayesinde olduk biz deKazen ve Nevreste sağolsun
Tabaklar masa falanİfşa eden kim.?
Yok canım nerde Ama ortam,sohbet,oylama çok güzel oluyor Mutlaka katilYaaaa ne güzel ben bundan sonra kacırmayayım en iyisi siz hiç yarışmada birinci oldunuz mu
Tam emin degilim ama sanmiyorum,hareketli gif diye indirin,profile.koyun bakalım :)Bide bişey sormak istiyorum bu hareketli resim koymak prolara mi özel
Tühhh ayyyy oylama cok heyecanlı olur yarışmaya katıldım bakalım sondan birinci olurum kesinYok canım nerde Ama ortam,sohbet,oylama çok güzel oluyor Mutlaka katil
Bir tek bende mi var aaHep bu tur cevaplar,hep.inkarTabaklar masa falan
Ben yapamadım ya nerden iniyo Peki benim telefon iPhone da beceremedim cok denedim amaTam emin degilim ama sanmiyorum,hareketli gif diye indirin,profile.koyun bakalım :)
Ben bile sondan birinci olmadım Hem gerçekten çok zevkli oluyor ,bir sefer katılan hep katılıyor :)))Tühhh ayyyy oylama cok heyecanlı olur yarışmaya katıldım bakalım sondan birinci olurum kesin
Hepsinin bi arada bulunma ihtimali PekiBir tek bende mi var aaHep bu tur cevaplar,hep.inkar
Ayyyy ben heyecanlı biriyim kalbim dayanır mı bilmemBen bile sondan birinci olmadım Hem gerçekten çok zevkli oluyor ,bir sefer katılan hep katılıyor :)))
Benim ki fakir telefonu,Android İOS işletim sistemini bilmiyorum. Google'dan indirmiştim benBen yapamadım ya nerden iniyo Peki benim telefon iPhone da beceremedim cok denedim ama
Tüyo benden,sen ifşa edene köpürt köpürt yazHepsinin bi arada bulunma ihtimali Peki
Dayanır dayanırAyyyy ben heyecanlı biriyim kalbim dayanır mı bilmem
Bende fakirimBenim ki fakir telefonu,Android İOS işletim sistemini bilmiyorum. Google'dan indirmiştim ben