- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.069
- 698
Bugün iyi uyandım hemşom,sen nasılsın ?Hemşom nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün iyi uyandım hemşom,sen nasılsın ?Hemşom nasılsın
Gözlerim kapandı ,dayanamadım sen gelene kadar :/Öyle yapcam zaten artık selam selam yeterli imiş:))
Kimsecikler kalmamış ben gelene kadar :))
Böyle davranan kişi eğer yakınında değilse umursama kuzum. Yani aile bireyin değilse .Anladı bir kaç saat sonra ama kalbim kırıldı bir kere.
Annem derdi ki bana hep konusacagin zaman hep üç kere yutkun bir kere konuş sonra pişman olma.
Ben hep dinlerim annemin dediğini.
Ama herkes böyle değil ağzına geleni hemencecik söylüyor sonra kusura bakma.
Kusura bakılıyor işte malesef.
Neyse canım senide sıkmayayim
Günaydın kuzum,amiiiinGünaydın hayırlı kandiller kuzularımmm Rabbim Dualarımızı kabul etsin,
Günaydın,hayırlı kandiller amin kuzumgünaydınn ❤
hayırlı cumalar hayırlı kandiller herkese Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşaallah
İyi yapmisin canım nasılsın kaçta gitcen draGözlerim kapandı ,dayanamadım sen gelene kadar :/
Amin kankacim günaydıngünaydınn ❤
hayırlı cumalar hayırlı kandiller herkese Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşaallah
Geçmiş olsun canım seninde mübarek olsunİyi canım, 34 e girdik. Oglanın burnu kanadı, hastanedeyiz.
Bu arada herkesin cuması ve Kadir gecesi mübarek olsun.
Günaydın kuzum aminnnGünaydın,hayirli Cumalar hepimize
Konumu acacaksinben fotoğraf ekleyemiyorum ya
Haklısın kuzum yok aileden değil .Böyle davranan kişi eğer yakınında değilse umursama kuzum. Yani aile bireyin değilse .
Güle güle kullan abla ne renk yaptınSaçımı boyadım bende ..
Güle güle kullan abla ne renk yaptın
He iyi yapmisin ablacim bende boyuyacam beyazlar çıktı bu sene. Bende cokSağol canım dip boya yağtım platin zaten rengi.
He iyi yapmisin ablacim bende boyuyacam beyazlar çıktı bu sene. Bende cok