4.sınıfta yok.Belki dörtte yada kızlarda denk gelir :)
3'e kadar ama diğer çocuklarda takip et :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.sınıfta yok.Belki dörtte yada kızlarda denk gelir :)
İyi canım sağol sen nasılsın![]()
İyi Akşamlar canim hosgeldiinnn nasılsınİyi akşamlar bayanlar![]()
bu alıntı kalmışEvet kuzuubende mi yapsam ama nedense midem bulanıyor şuan
![]()
bir ara programları atarmisin abla bana da :))Ben zaten yıllardır Dikkat güçlendirme setleri alıyorum.Kitap başka almadım.Başka bir program aldım.Tablet sınavı gibiydi ama konular orasından farklı çıktı çünkü sistem bu yıl değişti.
2. sınav için şimdi başka bir program aldım ama çok zamanımız olmuyor.
Hoşgeldinİyim çok şükür canım
Davul gibi şiştim
Bütün gün midem yapışıyor sırtıma
İftardan sonra göbek fırlıyor![]()
Afiyet olsun canım benim bende bugün çok yedim :)İyim çok şükür canım
Davul gibi şiştim
Bütün gün midem yapışıyor sırtıma
İftardan sonra göbek fırlıyor![]()
Anladım o zaman kızlara kısmet olursa :))4.sınıfta yok.
3'e kadar ama diğer çocuklarda takip et :)
İyi Akşamlar canim hosgeldiinnn nasılsın
Canım bilirsin belki bilsemc2 var onu satın aldım.bu alıntı kalmışgeçmiş olsun hayırdır
bir ara programları atarmisin abla bana da :))
İnşaallah canım :)Bizde kesin değil 2.de ne olur şansımızı deneyeceğiz.Olmazsa daha çok sınavlar var önlerinde:)Anladım o zaman kızlara kısmet olursa :))
Afiyet olsun canım benim bende bugün çok yedim :)
Ben zaten sahur yapmıyorum yarına kadar erirAfiyet bal şeker olsun
Nasıl hazmedeceğiz![]()
Yok bana bilsem bilmem ne demişlerdi tam hatırlamıyorum yada kirstaisyelerden kitap dediler ben almadım mental i de ücretsiz olan kısmından yaptı ücretli satın almadım :))Canım bilirsin belki bilsemc2 var onu satın aldım.
Ben zaten sahur yapmıyorum yarına kadar erir![]()
Bende iki gün sahirsuz tuttum pek zorlanmadim kalkmasam da sorun yokBen zaten sahur yapmıyorum yarına kadar erir![]()
İyilik ne olsun asıl senden ne haber evdeyim çocukları uyudu öyle takılıyorumHoşbuldum ne haber![]()
İyilik ne olsun asıl senden ne haber evdeyim çocukları uyudu öyle takılıyorum![]()
Hoşbuldum şampiyon
İyi çok şükür
Uykular kaçtı yine
Attım kendimi buralara
Sen nasılsın![]()
Bende kitap almadım.Mentalup bizde yaptık ama oğlum bu sıra oyun modunda pek yapmak istemiyor:)Yok bana bilsem bilmem ne demişlerdi tam hatırlamıyorum yada kirstaisyelerden kitap dediler ben almadım mental i de ücretsiz olan kısmından yaptı ücretli satın almadım :))