- 8 Nisan 2017
- 57.085
- 301.492
- 698
Abla o da oyun gibi bende çok oynadımBende kitap almadım.Mentalup bizde yaptık ama oğlum bu sıra oyun modunda pek yapmak istemiyor:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla o da oyun gibi bende çok oynadımBende kitap almadım.Mentalup bizde yaptık ama oğlum bu sıra oyun modunda pek yapmak istemiyor:)
Öyle tabi hayırlısı olsun inşallahİnşaallah canım :)Bizde kesin değil 2.de ne olur şansımızı deneyeceğiz.Olmazsa daha çok sınavlar var önlerinde:)
Ben 20 gündür en fazla 3-5 defa yaptım oda o gün ya çok yoruldum yada midem bulantılarımdan kaynaklı:)Bende verdim:)Bende iki gün sahirsuz tuttum pek zorlanmadim kalkmasam da sorun yok
Eşim inanılmaz kilo veriyor ben de tık yok![]()
utandim.
Sağol canım bende iyiyim çok şükür
İyi yapmisin ,
Hafta sonu olunca rahat rahat takılıyoruz böyle sohbet muhabbet![]()
Benimki şimdi pek istemiyor bıktı artık ama güzel oyun her çocuk oynamalı bilsemle alakasız:)Abla o da oyun gibi bende çok oynadımkendi tele yuklemistim evde ki tablet bozuk çünkü
Amin canım:)Öyle tabi hayırlısı olsun inşallah![]()
Biz onu yukeldik annemdeyiz bir günBenimki şimdi pek istemiyor bıktı artık ama güzel oyun her çocuk oynamalı bilsemle alakasız:)
Amin canım cümlemize inşallahUtanma utanma
Allah iyilik versin![]()
Biz onu yukeldik annemdeyiz bir gün
Babam elinden aldı telefonu oglumdan yeter artık normal oyna dedi ..
Oğlum döndü babama anne bak kazanamazsam dedem yüzünden bana müsaade etmiyor dedi![]()
Yok yaaa resimden geçeceğini sanmıyorum öğretmeni bir deneyelim demişti çünkü ama mesela öğretmenin açtığı resmi birebir çiziyordu rastgele çizim isterlerse ne yapar bilmiyorum :))
Benim yeğenimde resimden girecek .Onun hem genel yetenek hem resim :)Resim biraz zor diyorlar ama bilmiyorum.
Resim de nasıl bir sınav acaba :)
Benim yeğenimde resimden girecek .Onun hem genel yetenek hem resim :)Resim biraz zor diyorlar ama bilmiyorum.
You.... Yazdım bir çocukla röportaj yapmışlar çocuk diyor iki kere resim cizdik ikisinin arasında 10 dakika mola vardı birinde. Ambulans çiz dediler diyor ama tabi neye dikkat ediyorlar bilmiyorumResim de nasıl bir sınav acaba :)
Konu veriyorlarmış çizsin diye :)Veya tamamlamasını istiyorlarmış galiba...Hayırlısı canım seneye olmadı genel yenetekten kazanır.Yok yaaa resimden geçeceğini sanmıyorum öğretmeni bir deneyelim demişti çünkü ama mesela öğretmenin açtığı resmi birebir çiziyordu rastgele çizim isterlerse ne yapar bilmiyorum :))
Zaten seneye okuma seviyesi daha iyi olur inşallah hem amacını bilir bu sene tablet oynayacağım oley diye gitmiştiKonu veriyorlarmış çizsin diye :)Veya tamamlamasını istiyorlarmış galiba...Hayırlısı canım seneye olmadı genel yenetekten kazanır.
Canım bu sınav 3 parça hepsinin puanı farklı barajları var.Resim-Müzik ve genel yetenek...2. sınavda resim ve müzikten girenlere resim çizdiriyorlar veya müzik aleti çaldırıyorlar ama çokta kolay değil.Genel yetenek içinde IQ testi uygulanıyor.Tabi çocuk IQ su yüksekte olsa gösteremeyebilir.Yani o an ortam,hoca ve heyecan durumuda etkileyecek tabi...Yüksek çıkarsa kazanıyor ve o dalda eğitim alıyor kurs gibi değil 2. okul gibi...Resim de nasıl bir sınav acaba :)
Yok canım 3 sınıfta okuma ile pek ilgili değil bu yıl sadece 10 soru vardı.Okuma ile ilgili hikaye verdiler onun üzerinden 10 soru sordular.diğerleri hep şekil...Zaten seneye okuma seviyesi daha iyi olur inşallah hem amacını bilir bu sene tablet oynayacağım oley diye gitmişti![]()
Anladım canım.kolay degil ya çocuklar icin heyecan etkiler tabi :))Canım bu sınav 3 parça hepsinin puanı farklı barajları var.Resim-Müzik ve genel yetenek...2. sınavda resim ve müzikten girenlere resim çizdiriyorlar veya müzik aleti çaldırıyorlar ama çokta kolay değil.Genel yetenek içinde IQ testi uygulanıyor.Tabi çocuk IQ su yüksekte olsa gösteremeyebilir.Yani o an ortam,hoca ve heyecan durumuda etkileyecek tabi...Yüksek çıkarsa kazanıyor ve o dalda eğitim alıyor kurs gibi değil 2. okul gibi...
Aynen canım 1. sınavda bile kılpayı kaçıran veya heyecandan yapamayan çok oldu.Anladım canım.kolay deg ya çocuklar icin heyecan etkiler tabi :))
Ama yine de iyi birşey katılmaları bile :)
okuma k drken kasteettigim su mesela diyelim ki ekranda en büyüğünü işaretli diyor bizimki onu okumadan işaretlenmiş olabilir zaman geçiyor diye okuma hızı da çok yüksek değildi sınava girdiğinde onu demek istedim :))Yok canım 3 sınıfta okuma ile pek ilgili değil bu yıl sadece 10 soru vardı.Okuma ile ilgili hikaye verdiler onun üzerinden 10 soru sordular.diğerleri hep şekil...
Hiç yazı yok canım sınavda sadece şekiller var.Sen ona seneye dgs kitapları al derslerinde bile fayda görürsün.Ben seneye yine alacağım.okuma k drken kasteettigim su mesela diyelim ki ekranda en büyüğünü işaretli diyor bizimki onu okumadan işaretlenmiş olabilir zaman geçiyor diye okuma hızı da çok yüksek değildi sınava girdiğinde onu demek istedim :))