• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Genel yetenek de n de girmişti ama iki soru ile kaçtı o öğretmeni genel yetenek için istemişti onu ama resim kazandı bakalım nasıl olacak

Birinci sınıfta kazanmak daha kolaymış herkes öyle diyor gittikçe zor oluyormuş sınav
Evet canım bu yıl 3ler çok zordu ve tüm konuları değiştirmişlerdi.

Haklarında hayırlısı olsun ama bu kurs eğitim hayatını bayağı etkiler kazanması ile inşallah herşey güzel olur tüm çocuklar için :))

Nasip canım bu sıra yine hasta kulak iltihabı olmuş.Benim oğlum çok farklı hasta olmadan 1 ay önce sinyal veriyor dikkati dağılıyor.Umarım o güne kadar iyileşir.
Ay inşallah canım geçmiş olsun çok 🙏.Benimkinin sınavlar bitti en sonunculardan 100 almış hep 😊

Aynen canım peki çalışma yapıyor musunuz?
Ben mentalup dan cakistirdim biraz ama oyun olarak oynadı o :D orada hep ortalama üzerindeydi ama ona tüm herkes giriyor ortalama düşük olabilir yani

Kitap vs alın dediler de almadım ben sonuçta kitapta süre yok

Ama telefonda süreli oluyor tabi zamanla yarışması daha iyi diye düşündüm

İşte ben de aynı okulda ikisinde bu. Sene öğrendim ve bu sene ucretsizdi önceki senelerde 50 lira sınav ücreti varmış o yüzden bu sene talep çok olmuş dedi öğretmenler
Bizim müdür böyle şeyleri atlamaz ama ilçede yok herhalde yoksa kesin bizde de olurdu

Bu yıl değişti canım hatta 2.sınavda bu yıl değişti.Sizin farklı bizim farklı olacak.
Ben hiç bilmiyorum abla bakalım yarın göreceğiz benim oğlan hep merakından kaybediyor ilk sınavda kim ne yapıyor diye bakarken hep sorulara bakmadan isaretkemis :D

Ben mentalup dan cakistirdim biraz ama oyun olarak oynadı o :KK70: orada hep ortalama üzerindeydi ama ona tüm herkes giriyor ortalama düşük olabilir yani

Kitap vs alın dediler de almadım ben sonuçta kitapta süre yok

Ama telefonda süreli oluyor tabi zamanla yarışması daha iyi diye düşündüm
Ben zaten yıllardır Dikkat güçlendirme setleri alıyorum.Kitap başka almadım.Başka bir program aldım.Tablet sınavı gibiydi ama konular orasından farklı çıktı çünkü sistem bu yıl değişti.
2. sınav için şimdi başka bir program aldım ama çok zamanımız olmuyor.

Back
X