• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ee benimki üçüncü sınıf hiç girmedi bu sınava :KK45:
Öğretmenler belirliyormus öğrenciyi bizim öğretmen öyle demişti ama 30 kişilik sınıfta yaklaşık 20 öğrenci girdi sınava çeşitli kategoriden bir on tanesi genel yetenek sen girdi

Ben resim den de girmesini istedim öğretmen olur dedi tam hatırlamıyorum ama 370 puanla 1. Sınıflar genel yeteneği kazanıyor 350 ile resim müziği bizimki 350 aldı tam sınırda yani 🙄

Öğretmenler belirliyormus öğrenciyi bizim öğretmen öyle demişti ama 30 kişilik sınıfta yaklaşık 20 öğrenci girdi sınava çeşitli kategoriden bir on tanesi genel yetenek sen girdi

Ben resim den de girmesini istedim öğretmen olur dedi tam hatırlamıyorum ama 370 puanla 1. Sınıflar genel yeteneği kazanıyor 350 ile resim müziği bizimki 350 aldı tam sınırda yani 🙄
Yok bizim okulda hiç duymadım canım

Evet hiç duymadım olsa ben duyardim kesin
Benimki 3 yıldır giriyor .Geçtiğimiz yıllar hep 1 soruyla 1. sınavı kaybediyordu.Sabahları açık olmuyor sınav hep sabahtı ve hasta girdi sınava.Bu yıl sınav öğleden sonraydı ve iyidi kazandı ama 2.de ne olur bilmem:)

Benimki 3 yıldır giriyor .Geçtiğimiz yıllar hep 1 soruyla 1. sınavı kaybediyordu.Sabahları açık olmuyor sınav hep sabahtı ve hasta girdi sınava.Bu yıl sınav öğleden sonraydı ve iyidi kazandı ama 2.de ne olur bilmem:)
Aa hayırlısı inşallah kazanır canım :)

Bizim önceki sınav 13.30 daydi bu sınav sabah 9 da beni oğlanın hala içi uyuyor olur sanırım :D

Genel yetenek canım seninki:)
Genel yetenek de n de girmişti ama iki soru ile kaçtı o öğretmeni genel yetenek için istemişti onu ama resim kazandı bakalım nasıl olacak

Birinci sınıfta kazanmak daha kolaymış herkes öyle diyor gittikçe zor oluyormuş sınav

Back
X