Keşke deneseydi şansını:)Ee benimki üçüncü sınıf hiç girmedi bu sınava![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke deneseydi şansını:)Ee benimki üçüncü sınıf hiç girmedi bu sınava![]()
İnşaallah canım bizim 14 Haziran'da sınav:)Hayırlısı olsun bizim son hakkımız:)Evet abla yarın ikinci eleme olacak yani bu sınavı geçerse kursa hak kazanacak
Hiç haberim olmadı ki bizde yok galibaKeşke deneseydi şansını:)
Her öğretmen istemiyor yada bilmiyor.Hiç haberim olmadı ki bizde yok galiba![]()
Evet hiç duymadım olsa ben duyardim kesinHer öğretmen istemiyor yada bilmiyor.
Öğretmenler belirliyormus öğrenciyi bizim öğretmen öyle demişti ama 30 kişilik sınıfta yaklaşık 20 öğrenci girdi sınava çeşitli kategoriden bir on tanesi genel yetenek sen girdiEe benimki üçüncü sınıf hiç girmedi bu sınava![]()
Abla her ilde yokmuş sanırım mesela benim 4 e giden oğlum da olmadı böyle bişey bizim ilçeye de yeni gelmiş ama sınavı başka bir ilçede oluyorHer öğretmen istemiyor yada bilmiyor.
Yok bizim okulda hiç duymadım canımÖğretmenler belirliyormus öğrenciyi bizim öğretmen öyle demişti ama 30 kişilik sınıfta yaklaşık 20 öğrenci girdi sınava çeşitli kategoriden bir on tanesi genel yetenek sen girdi
Ben resim den de girmesini istedim öğretmen olur dedi tam hatırlamıyorum ama 370 puanla 1. Sınıflar genel yeteneği kazanıyor 350 ile resim müziği bizimki 350 aldı tam sınırda yani![]()
Oğlan mi girecek ?İnşaallah canım bizim 14 Haziran'da sınav:)Hayırlısı olsun bizim son hakkımız:)
Benimki 3 yıldır giriyor .Geçtiğimiz yıllar hep 1 soruyla 1. sınavı kaybediyordu.Sabahları açık olmuyor sınav hep sabahtı ve hasta girdi sınava.Bu yıl sınav öğleden sonraydı ve iyidi kazandı ama 2.de ne olur bilmem:)Evet hiç duymadım olsa ben duyardim kesin
Evet canım 3.sınıf 1.yi kazandı.Oğlan mi girecek ?
İşte ben de aynı okulda ikisinde bu. Sene öğrendim ve bu sene ucretsizdi önceki senelerde 50 lira sınav ücreti varmış o yüzden bu sene talep çok olmuş dedi öğretmenlerYok bizim okulda hiç duymadım canım
Aa hayırlısı inşallah kazanır canım :)Benimki 3 yıldır giriyor .Geçtiğimiz yıllar hep 1 soruyla 1. sınavı kaybediyordu.Sabahları açık olmuyor sınav hep sabahtı ve hasta girdi sınava.Bu yıl sınav öğleden sonraydı ve iyidi kazandı ama 2.de ne olur bilmem:)
Konuşmadık sanki hayırlısı olsun abla hangi bölümü kazandı genel yetenek mi resim müzik mi ?Evet canım 3.sınıf 1.yi kazandı.
Nasip canım bu sıra yine hasta kulak iltihabı olmuş.Benim oğlum çok farklı hasta olmadan 1 ay önce sinyal veriyor dikkati dağılıyor.Umarım o güne kadar iyileşir.Aa hayırlısı inşallah kazanır canım :)
Genel yetenek canım seninki:)Konuşmadık sanki hayırlısı olsun abla hangi bölümü kazandı genel yetenek mi resim müzik mi ?
Bizim önceki sınav 13.30 daydi bu sınav sabah 9 da beni oğlanın hala içi uyuyor olur sanırımBenimki 3 yıldır giriyor .Geçtiğimiz yıllar hep 1 soruyla 1. sınavı kaybediyordu.Sabahları açık olmuyor sınav hep sabahtı ve hasta girdi sınava.Bu yıl sınav öğleden sonraydı ve iyidi kazandı ama 2.de ne olur bilmem:)
Bizimde 13:30daydı.Bu seferki akşam 4 te olacak hemde karne günü:)Bizim önceki sınav 13.30 daydi bu sınav sabah 9 da beni oğlanın hala içi uyuyor olur sanırım![]()
Genel yetenek de n de girmişti ama iki soru ile kaçtı o öğretmeni genel yetenek için istemişti onu ama resim kazandı bakalım nasıl olacakGenel yetenek canım seninki:)
Oda ayrı bir sansBizimde 13:30daydı.Bu seferki akşam 4 te olacak hemde karne günü:)