- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
İnşallahhh bi tanem ya sizin sayenizde biraz daha rahat oluyorum burda olunca bi mutluluk doluyor içimiyy bilirim kuzum ama atlatican insallah sagsaim gelcek bebiskoo:))
zaten benim cadı anasi gibi tavukdan baska bisey yemez olduOlabilir benimkide yapışık hala emmeye
Beni begenmiyormusun yanibegenmedim isteee
insallah iy olucak cnm❤İnşallahhh bi tanem ya sizin sayenizde biraz daha rahat oluyorum burda olunca bi mutluluk doluyor içim
Prensesim napıyor
Şimdiki kızlar başka bacımo belli olmuyo bnce benim kızım icerde boks yapiyodu halay cekiyodu surekli
bu profille baska birine bürünmüsün be canoBeni begenmiyormusun yani
Benimki de yumurta yemiyor hiç ya ver acı eksi lop lop yesin sucuk yeşil zeytin çiğ köfte taze soğan sarimsak yiyor değişik bir çocuk oldu iyicezaten benim cadı anasi gibi tavukdan baska bisey yemez oldu
benim ilk % 90 erkek dedi doktr bi sonraki hafta % 100 kız cimcime oyun yapti bize dogana kadar süphe icindeydim ne cıkcak diyeŞimdiki kızlar başka bacım
Aynı bizim yiğende kız hiç mi durmaz durmuyordu ultrasonda foto almak bile zordu
Yarında yesem mi bolda su içerim güzel görürümAmiin canım hepimizinki evet evet özellikle son aylar kıpır kıpır hele çikolata falan yersen videoya çek karnını benim var bakıyorum aradaçok ta dönüyorlar her yerini tekmeleyecek annesi hazır ol
Kız sen benim ablam olabilir misin acabeysıbenim ilk % 90 erkek dedi doktr bi sonraki hafta % 100 kız cimcime oyun yapti bize dogana kadar süphe icindeydim ne cıkcak diye
ablamin cocuguda 5 yasinda asla agzina yumurta sürmez sucuk salam hastasiBenimki de yumurta yemiyor hiç ya ver acı eksi lop lop yesin sucuk yeşil zeytin çiğ köfte taze soğan sarimsak yiyor değişik bir çocuk oldu iyice
Evet valla oyle olduZordan başladın hadi hayırlısı
Yarın bakarım gene şimdi yapamam uygulamadan foto atilmiyo ☺bu profille baska birine bürünmüsün be cano
tanisık olmasak bi supelenirdim ama kardesim yokiKız sen benim ablam olabilir misin acabeysıaynı şeyleri anlatıyorsun
uygulamadanmi giriyon sen. baktikca aklima pokemon geliyoYarın bakarım gene şimdi yapamam uygulamadan foto atilmiyo ☺
Gecelerin kraliçesi yainsallah iy olucak cnm❤
oda oynuyo hala uyumaya nieti yok hanfendinin
Önceden yiyordu ne zaman babasıyla kahvaltı yapmaya başladık yumurta yemeyi bıraktıablamin cocuguda 5 yasinda asla agzina yumurta sürmez sucuk salam hastasi
Evet canım cumalari tartı resmi için Google dan girip çıkıyorum zaten anime karakteri budauygulamadanmi giriyon sen. baktikca aklima pokemon geliyo
Valla sevinmedim değil ablam az gıcıktırtanisık olmasak bi supelenirdim ama kardesim yoki