TabiiikiiiEvet valla oyle oldusende rakibim misin Peki
ahh bi bilsem cok fırlama oluyolar yaGecelerin kraliçesi yao kadar enerjiyi minnacık bedenin neresine sığdırıyorlar acaba
kız kardes candır ya. bizde öledeValla sevinmedim değil ablam az gıcıktır
babasinda ne gördü olakiÖnceden yiyordu ne zaman babasıyla kahvaltı yapmaya başladık yumurta yemeyi bıraktı
Ben taklitlerine bayılıyorum ama ne görseler yapmaya çalışıyorlarahh bi bilsem cok fırlama oluyolar ya
anime manime bilmemde pek hoşnut durmuyor cok ciddiEvet canım cumalari tartı resmi için Google dan girip çıkıyorum zaten anime karakteri buda
Yok kız anacım hep derki bir evde iki kız biri çuvaldız biri baldızkız kardes candır ya. bizde ölede
evet ya suan tam o donemde alkıs. gel gel baybay ogrendi bide nasil ses cikarsak falan oda yapiyoBen taklitlerine bayılıyorum ama ne görseler yapmaya çalışıyorlar
Ona yumurta kirip peynirini falan tabak hazirliyodum önceden babasıyla kahvaltı sofrasina oturunca onun yediklerini yemeye başladı şimdi catalimi elimden alıyobabasinda ne gördü olaki
Ben yiyiciyim yalnızRakiplerim cok dişli yahu
Bizde oyleyiz ablamlaYok kız anacım hep derki bir evde iki kız biri çuvaldız biri baldızkoca evi paylaşamazdık o anne ben hamileyim hala didişiriz
biz 3 kız kardesiz en buyuk ablam ıgdırda yasıyo simdi babam rahatsiz diye geldi ayin 8inde gdicek burdaki ablamla simdiden aglama krizlerindeyiz hergün cook bagliyiz bizYok kız anacım hep derki bir evde iki kız biri çuvaldız biri baldızkoca evi paylaşamazdık o anne ben hamileyim hala didişiriz
İşte tam aradığım kıvam ah yanımda olacaktı ben bizim kıza neler öğretiyorumevet ya suan tam o donemde alkıs. gel gel baybay ogrendi bide nasil ses cikarsak falan oda yapiyo
tübeeeeeKiminkini yicen
at kuzum bi bakayim o tepelerde gezen kızaİşte tam aradığım kıvam ah yanımda olacaktı ben bizim kıza neler öğretiyorummüsait olunca sana özelden video atarım tam bir komedi oluyor
gitikce yabanilesiyolarOna yumurta kirip peynirini falan tabak hazirliyodum önceden babasıyla kahvaltı sofrasina oturunca onun yediklerini yemeye başladı şimdi catalimi elimden alıyo
Benimki yer silmeye başladı bi de ne bulsa cekmecelere sokusturuyo mutfak cekmecesine kendi corabini tv kumandasini araba anahtarını falan koyuyor sürekliBen taklitlerine bayılıyorum ama ne görseler yapmaya çalışıyorlar