Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelik içim sıkıldı birden hayrolsun.
girdikce yaz bari özlüyoruz

Oy anam oy sabaha kadar spor yap. Her elini attığında farklı bebek yatağın ölçüsü kaç ?
Aynen bazen karistiriyorum uyku sersemigece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillersenapayim uyandiriyolar yoksa birbirilerini
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur

İyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelik içim sıkıldı birden hayrolsun.
girdikce yaz bari özlüyoruz
İyi bari eş olmasın da gerisi geçiyo kolay gelsin cankuşum yorulduğuna değecek inşallah

Tabi iftarıda kayınvalide de yapıyorsun:)

yanlış alıntı
Ayyy ben de yalvarıyorum yine gelip yatmıyo bizle şapşik küçükken alıştırmadım bizim yatağa alışır diye şimdide o gelmiyo ben istiyorum
Yok benim hepsi bizle uyudu yatakların yayları hep sağa sola kaydı yıllarca benim yattgim bölge hep bellidir

Yazık sana ya ,büyüsünler bir an önce

Yaaaa buna koptum benim eşimin amcasının eşi de gece ikizlerden biri ağlayınca uyku sersemi sürekli diğerini emzirip bırakıyomuş

Ayyy yaaa ne güldüm azerin uyku sersemi emziği adama verirmissin aklıma o geldi

Eşimin kardeşlerinde ikiz gece hiç uyumazlarmis KV de bir gece uyku sersemi hep aynı çocuğun altını almış ağladıkçalar öbür çocuk pişik olmuş sabahına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…