• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Aynen kuzu buraya çok gelmiyorum, başta çok yazmayınca sonra yanaşamıyorum :KK70: iftar menuleri kısmında takılıyorum bende :KK66: iyiym canım ramazan telaşı işte,sen nasılsın, canın neden sıkkın? Ben eşimle küçücük bile kötü olsam boğuluyorum hemen düzelmeliyim :KK70: seninkide mi aynı sebep:KK45::KK60::KK60::KK60:
İyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelik :KK70: içim sıkıldı birden hayrolsun.
girdikce yaz bari özlüyoruz:KK60::KK74::KK200:

Oy anam oy :D sabaha kadar spor yap. Her elini attığında farklı bebek :D yatağın ölçüsü kaç ?:P
Aynen bazen karistiriyorum uyku sersemi:70:gece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse:70:napayim uyandiriyolar yoksa birbirilerini:70:
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur:45:

İyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelik :KK70: içim sıkıldı birden hayrolsun.
girdikce yaz bari özlüyoruz:KK60::KK74::KK200:
İyi bari eş olmasın da gerisi geçiyo :KK70: kolay gelsin cankuşum yorulduğuna değecek inşallah 💕

Aynen kuzu buraya çok gelmiyorum, başta çok yazmayınca sonra yanaşamıyorum :KK70: iftar menuleri kısmında takılıyorum bende :KK66: iyiym canım ramazan telaşı işte,sen nasılsın, canın neden sıkkın? Ben eşimle küçücük bile kötü olsam boğuluyorum hemen düzelmeliyim :KK70: seninkide mi aynı sebep:KK45::KK60::KK60::KK60:
Tabi iftarıda kayınvalide de yapıyorsun:)

yanlış alıntı (:
Ayyy ben de yalvarıyorum yine gelip yatmıyo bizle şapşik :lülülü: küçükken alıştırmadım bizim yatağa alışır diye şimdide o gelmiyo ben istiyorum :KK70:
Yok benim hepsi bizle uyudu yatakların yayları hep sağa sola kaydı yıllarca benim yattgim bölge hep bellidir :KK45:

Aynen bazen karistiriyorum uyku sersemi:KK70:gece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse:KK70:napayim uyandiriyolar yoksa birbirilerini:KK70:
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur:KK45:
Yazık sana ya ,büyüsünler bir an önce :D

Aynen bazen karistiriyorum uyku sersemi:KK70:gece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse:KK70:napayim uyandiriyolar yoksa birbirilerini:KK70:
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur:KK45:
Yaaaa buna koptum :KK70: benim eşimin amcasının eşi de gece ikizlerden biri ağlayınca uyku sersemi sürekli diğerini emzirip bırakıyomuş :KK70:

Ayyy yaaa ne güldüm azerin :KK70: uyku sersemi emziği adama verirmissin aklıma o geldi :KK70:

Eşimin kardeşlerinde ikiz gece hiç uyumazlarmis KV de bir gece uyku sersemi hep aynı çocuğun altını almış ağladıkçalar öbür çocuk pişik olmuş sabahına 😀

Back
X