- 24 Eylül 2018
- 99.699
- 297.346
- 698
Yok estağfurullah canım .Kapak diyosun yaani abla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok estağfurullah canım .Kapak diyosun yaani abla![]()
Ayyy ben de yalvarıyorum yine gelip yatmıyo bizle şapşikZor be ya Allah yardımcın olsun benim bir tek kız geliyor yatağa bur ara
Biliyorum ablacım bende öyleYok estağfurullah canım .Takiliyorum
![]()
İyi gecelerBen de yatayım şimdilik iyi geceler millet
İyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelikAynen kuzu buraya çok gelmiyorum, başta çok yazmayınca sonra yanaşamıyorumiftar menuleri kısmında takılıyorum bende
iyiym canım ramazan telaşı işte,sen nasılsın, canın neden sıkkın? Ben eşimle küçücük bile kötü olsam boğuluyorum hemen düzelmeliyim
seninkide mi aynı sebep
![]()
Aynen bazen karistiriyorum uyku sersemiOy anam oysabaha kadar spor yap. Her elini attığında farklı bebek
yatağın ölçüsü kaç ?
![]()
İyi bari eş olmasın da gerisi geçiyoİyi çok şükür canım bende mutfağı tadilat yaptırdım ramazan üstü ondan biraz yorgunum .Yok canım ya eşimle ilgisi yok bu gecelikiçim sıkıldı birden hayrolsun.
girdikce yaz bari özlüyoruz![]()
Tabi iftarıda kayınvalide de yapıyorsun:)Aynen kuzu buraya çok gelmiyorum, başta çok yazmayınca sonra yanaşamıyorumiftar menuleri kısmında takılıyorum bende
iyiym canım ramazan telaşı işte,sen nasılsın, canın neden sıkkın? Ben eşimle küçücük bile kötü olsam boğuluyorum hemen düzelmeliyim
seninkide mi aynı sebep
![]()
Aynen canımİyi bari eş olmasın da gerisi geçiyokolay gelsin cankuşum yorulduğuna değecek inşallah
![]()
yanlış alıntıAynen kuzu buraya çok gelmiyorum, başta çok yazmayınca sonra yanaşamıyorumiftar menuleri kısmında takılıyorum bende
seninkide mi aynı sebep
![]()
Yok benim hepsi bizle uyudu yatakların yayları hep sağa sola kaydı yıllarca benim yattgim bölge hep bellidirAyyy ben de yalvarıyorum yine gelip yatmıyo bizle şapşikküçükken alıştırmadım bizim yatağa alışır diye şimdide o gelmiyo ben istiyorum
![]()
Yazık sana ya ,büyüsünler bir an önceAynen bazen karistiriyorum uyku sersemigece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse
napayim uyandiriyolar yoksa birbirilerini
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur![]()
Yaaaa buna koptumAynen bazen karistiriyorum uyku sersemigece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse
Yatak buyuk degil kendime yer bulamiyorum ayak taraflarinda uyuyorum mecbur![]()
Ayyy yaaa ne güldüm azerinAynen bazen karistiriyorum uyku sersemigece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse
Eşimin kardeşlerinde ikiz gece hiç uyumazlarmis KV de bir gece uyku sersemi hep aynı çocuğun altını almış ağladıkçalar öbür çocuk pişik olmuş sabahınaAynen bazen karistiriyorum uyku sersemigece aglayip emziklerini istiyolar bakiyorum yatakta bulamiyosam alip birinden digerine veriyorum hasta degillerse
Valla öyle,bugün çocuğun uykusunu da bahane edip yemekten kalkıp geldik hemenTabi iftarıda kayınvalide de yapıyorsun:)
Ama düşünmesi bile çok yoruyor beniYaaaa buna koptumbenim eşimin amcasının eşi de gece ikizlerden biri ağlayınca uyku sersemi sürekli diğerini emzirip bırakıyomuş
![]()
Yedik içtik bize müsadeValla öyle,bugün çocuğun uykusunu da bahane edip yemekten kalkıp geldik hemenben işten kaçmam da öyle denk geldi
![]()
Eşimin kardeşlerinde ikiz gece hiç uyumazlarmis KV de bir gece uyku sersemi hep aynı çocuğun altını almış ağladıkçalar öbür çocuk pişik olmuş sabahına![]()