Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Çocuklar nasıl evde iş olunca onlarda sıkılmıştır:)2.yazılılar başladı mı?
Hiç sorma valla bir odaya bıraktım hep onları zar zor durdular :) Ortanca kızım çok beğendi gidip gelip mutfak çok güzel oldu dimi anne diyor
Başladı bugün hayat bilgisinden vardı .cuma matematikden oldular :)az kaldı bakalım .
Sizin nasıl durumlar :)

Neyse bitmiş çok şükür:)
Bizim 1.ler bitti biliyorsun sene sonu gösterisi girdi araya ara verildi.Artık ne zaman başlar bilmem .Ayyy başlamasa keşke çocuklar yoruldu.

Neyse bitmiş çok şükür:)
Bizim 1.ler bitti biliyorsun sene sonu gösterisi girdi araya ara verildi.Artık ne zaman başlar bilmem .Ayyy başlamasa keşke çocuklar yoruldu.
Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.
Ay bende öğretmene kendim alicam anneler günü hediyesi fırsat olmadı cumaya kadar ne alsam ki

Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.
Ay bende öğretmene kendim alicam anneler günü hediyesi fırsat olmadı cumaya kadar ne alsam ki
Bizim 2.ler hepsi duruyor:)
Bende alacağım çok toplamadım 150 civarı para var..Ne alsam bilemedim.:)

Bizim 2.ler hepsi duruyor:)
Bende alacağım çok toplamadım 150 civarı para var..Ne alsam bilemedim.:)
Biz geçen anneler gününde karaca dan tencere takımı almıştık denk gelmişti indirimde çok güzeldi :)
Karaca da yine indirim var bak istersen canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…