• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Çocuklar nasıl evde iş olunca onlarda sıkılmıştır:)2.yazılılar başladı mı?
Hiç sorma valla bir odaya bıraktım hep onları zar zor durdular :) Ortanca kızım çok beğendi gidip gelip mutfak çok güzel oldu dimi anne diyor :KK70:
Başladı bugün hayat bilgisinden vardı .cuma matematikden oldular :)az kaldı bakalım .
Sizin nasıl durumlar :)

Hiç sorma valla bir odaya bıraktım hep onları zar zor durdular :) Ortanca kızım çok beğendi gidip gelip mutfak çok güzel oldu dimi anne diyor :KK70:
Başladı bugün hayat bilgisinden vardı .cuma matematikden oldular :)az kaldı bakalım .
Sizin nasıl durumlar :)
Neyse bitmiş çok şükür:)
Bizim 1.ler bitti biliyorsun sene sonu gösterisi girdi araya ara verildi.Artık ne zaman başlar bilmem .Ayyy başlamasa keşke çocuklar yoruldu.

Neyse bitmiş çok şükür:)
Bizim 1.ler bitti biliyorsun sene sonu gösterisi girdi araya ara verildi.Artık ne zaman başlar bilmem .Ayyy başlamasa keşke çocuklar yoruldu.
Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.
Ay bende öğretmene kendim alicam anneler günü hediyesi fırsat olmadı cumaya kadar ne alsam ki 🙄

Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.
Ay bende öğretmene kendim alicam anneler günü hediyesi fırsat olmadı cumaya kadar ne alsam ki 🙄
Bizim 2.ler hepsi duruyor:)
Bende alacağım çok toplamadım 150 civarı para var..Ne alsam bilemedim.:)

Bizim 2.ler hepsi duruyor:)
Bende alacağım çok toplamadım 150 civarı para var..Ne alsam bilemedim.:)
Biz geçen anneler gününde karaca dan tencere takımı almıştık denk gelmişti indirimde çok güzeldi :)
Karaca da yine indirim var bak istersen canım :)

Back
X