- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Afiyet olsun canımbir tabak taze fasulye yedik bir tane domatesten yarım salataliktan salata yaptım onu da yedim bir tabaktan iki kaşık kaldı yoğurtlu bakla yedim pideyi hiç hesaplamadimbende çok yiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımbir tabak taze fasulye yedik bir tane domatesten yarım salataliktan salata yaptım onu da yedim bir tabaktan iki kaşık kaldı yoğurtlu bakla yedim pideyi hiç hesaplamadimbende çok yiyorum
![]()
Yok ya ben çok rahat yiyorum hatta güldüm kendime yedim çekildim biraz yemeğin cazibesi ile takrar devam ettimAfiyet olsun canım ☺ Ekmek sahurla iftarı toplasam 2 dilim belki vardır yoktur![]()
Ellerine sağlık ben yaptım yine kirlendi:)Nevo bahar temizligim yarim kalmisti yavas yavas yapiyorum
Aynen canım o bile yenmiyor.Her zaman yaptığım kadar taze fasulye yaptım yarısı duruyor:)Normalde pilav eşliğinde biterdi:)Afiyet olsun canım ☺ Ekmek sahurla iftarı toplasam 2 dilim belki vardır yoktur![]()
Erkek olucakBebiş ikizler burcu olacakKız mı erkek mi
![]()
Oğlumdan biliyorum ukala çok bilmis ve susmuyor
[/QUOTE
Alan kız düşünsün canımmmm![]()
Sağlık olsun da ablacım dayanabiliyorum az yememe rağmen mide rahatlamaya ihtiyacı varmış galiba sadece susuzluk rahatsız ediyor Cumartesi misafirlerim var bende o gün katılırım. İnşallahAynen canım o bile yenmiyor.Her zaman yaptığım kadar taze fasulye yaptım yarısı duruyor:)Normalde pilav eşliğinde biterdi:)
Kız noldu sana tontrikonun çakması mi oldunDur abla totem yapıyorumNevreste m öylesine yaptım karniyarigi maksat katılmak
(bakirlarim yok ama olsun)
![]()
İnşaallah canım bekliyorumSağlık olsun da ablacım dayanabiliyorum az yememe rağmen mide rahatlamaya ihtiyacı varmış galiba sadece susuzluk rahatsız ediyor Cumartesi misafirlerim var bende o gün katılırım. İnşallah☺
Totem yapıyorKız noldu sana tontrikonun çakması mi oldun![]()
benim kizda haziran 16Kızlar kontrolüm vardı bugün bebiş haziran 17 gibi geliyor sezeryanla![]()
Bende 11 Haziranbenim kizda haziran 16
saglikla gelsin kuzucuk![]()
Bende dedim minik diye tontrikoya mi yorum yaptım gittim baktım bir dahaTotem yapıyorTotem yaparken banlanacak
![]()
Hepimizin kafasını karıştırdıBende dedim minik diye tontrikoya mi yorum yaptım gittim baktım bir daha![]()
Ben önce anlamadım riko'yu avatar değişince çaktımHiç sorma ya alemsin vallaMinik Duduklu Tencere
Ben dedim noluyor tontriko niye bana teşekkür ediyorBen önce anlamadım riko'yu avatar değişince çaktım![]()
Tutar umarım:)Ben dedim noluyor tontriko niye bana teşekkür ediyorgittim baktım konuya sonra anladım
Neyse hayırlısı bakalım tutacak mı totemi
Sen nasılsın canım![]()
Hamd olsun canım çok şükür bitti büyük kısmını yerleştirdim ortalık kaldı yarın inşallah yapacağım temizlik :) Tezgahın üstü dağınık biraz ama bak bakalım beğenecek misinTutar umarım:)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın işler bitti mi:)