Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşaallahHamd olsun canım çok şükür bitti büyük kısmını yerleştirdim ortalık kaldı yarın inşallah yapacağım temizlik :) Tezgahın üstü dağınık biraz ama bak bakalım beğenecek misin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşaallahHamd olsun canım çok şükür bitti büyük kısmını yerleştirdim ortalık kaldı yarın inşallah yapacağım temizlik :) Tezgahın üstü dağınık biraz ama bak bakalım beğenecek misin![]()
hadi ya demek sende ikizlersinBende 11 Haziran![]()
Evet canım yükselenimde ikizler:)hadi ya demek sende ikizlersin![]()
Amin canım sağolasınÇok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşaallah![]()
Amin inşaallahAmin canım sağolasınDaha iyileri sizlerin olsun inşallah
![]()
Aynen öyle canım :)Amin inşaallahMutfak bizim için en önemlisi
![]()
benim kiz simdiden sinirli inatci burcunun ezlliklerinde varmi bunlarEvet canım yükselenimde ikizler:)
Çocuklar nasıl evde iş olunca onlarda sıkılmıştır:)2.yazılılar başladı mı?Aynen öyle canım :)
Yok canım ben sinirli değilim aksine sakinim:)Ama sosyal ve lider vasfımız var:)benim kiz simdiden sinirli inatci burcunun ezlliklerinde varmi bunlar![]()
Hiç sorma valla bir odaya bıraktım hep onları zar zor durdular :) Ortanca kızım çok beğendi gidip gelip mutfak çok güzel oldu dimi anne diyorÇocuklar nasıl evde iş olunca onlarda sıkılmıştır:)2.yazılılar başladı mı?
orasi kesin simdiden bize liderlik tasliyo hanfendiYok canım ben sinirli değilim aksine sakinim:)Ama sosyal ve lider vasfımız var:)
Teşekkür ederim canımKukrim kukrisim cok guzel olmus gule gule kullan
alt ve ust dolaplarin farkli renk olmasini senmi istedin
Neyse bitmiş çok şükür:)Hiç sorma valla bir odaya bıraktım hep onları zar zor durdular :) Ortanca kızım çok beğendi gidip gelip mutfak çok güzel oldu dimi anne diyor
Başladı bugün hayat bilgisinden vardı .cuma matematikden oldular :)az kaldı bakalım .
Sizin nasıl durumlar :)
En önemli özelliğimiz:)orasi kesin simdiden bize liderlik tasliyo hanfendi![]()
Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.Neyse bitmiş çok şükür:)
Bizim 1.ler bitti biliyorsun sene sonu gösterisi girdi araya ara verildi.Artık ne zaman başlar bilmem .Ayyy başlamasa keşke çocuklar yoruldu.
Bizim 2.ler hepsi duruyor:)Valla çocuklarda yoruldu bizde :) bir kaç tane daha var fen Türkçe den bakalım onlarda bitse rahatlatacaklar.
Ay bende öğretmene kendim alicam anneler günü hediyesi fırsat olmadı cumaya kadar ne alsam ki![]()
Biz geçen anneler gününde karaca dan tencere takımı almıştık denk gelmişti indirimde çok güzeldi :)Bizim 2.ler hepsi duruyor:)
Bende alacağım çok toplamadım 150 civarı para var..Ne alsam bilemedim.:)
Tamam bakayım canım sağolBiz geçen anneler gününde karaca dan tencere takımı almıştık denk gelmişti indirimde çok güzeldi :)
Karaca da yine indirim var bak istersen canım :)