• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorim ki kuş olduğumuz zaman daha çok şarkı dinliyor dalıyor uzaklara uzaklara benim ona uzun süre kusemeyecegimi bilir ama bir keresinde bir ayı geçmişti vukuatlı büyüktü bu seferde büyük ama o kadar değil

Kendime kızarım ben hep :kızgın: sen yüz verdin bu adama bu kadar diye çünkü nasıl alistirisan öyle gidiyor bu hayat :KK43:
Birak o dusunsun kanka.bak arkasinda ailesi yok diyosun e sana ici sizlayan bi esin var madem neden kiymetini bilmiyosun demezler mi adama.
Neyse sen bana bakma ben accuk tas kalpliyimdir bu konuda

Birak o dusunsun kanka.bak arkasinda ailesi yok diyosun e sana ici sizlayan bi esin var madem neden kiymetini bilmiyosun demezler mi adama.
Neyse sen bana bakma ben accuk tas kalpliyimdir bu konuda
Bana değer vermezdi düne kadar çok sorun yaşadık biz coookk anlatması günler sürer

Anasından babasından yiyince tekneyi döndü bana

Adam icindekileri bastiriyo demek ki kanki
Aile baskısı çok vardı onda çok tuhaf yetistirilmisler birde normal bir aile bireyi gibi değildi

Mesela kimsenin içine karismazdi kimse ile gorusmezdi .biz evkendik annem e giderdik babam Ka bile sohbet etmezdi

Ben konuşamam ne muhabbet edeyim derdi ve bunun gibi daha çok şey zamanla aştık bazı şeyleri

Ben de bazen diyorum ki evli olmasam yapacağım çok şey olurdu

Ben çok muhafazakar bir ailede büyüdüm icimde kalan çok şey var

Ama yaptığım deliliklerde var

Ben biraz özgürlük yaşadım ama o bambaşka duygular karakterler içinde yetişms

Aslında çok zıttız bazı yönlerden ://

Yani ben burda çok konuşan biri olabilirim bende de çok bastırılmış şeyler var ...

Ama suanki ağırlığım olmasa yeni nesilin yaptığı tüm delilikler i yapardım mesela :))

Yani ben burda çok konuşan biri olabilirim bende de çok bastırılmış şeyler var ...

Ama suanki ağırlığım olmasa yeni nesilin yaptığı tüm delilikler i yapardım mesela :))
Ay bende aslında çok konuskan degilimdir😛

Back