• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ben aciyorum bazen annesi babası takmıyor yer altına giriyor benle de kus gidince ne olur ne olmaz diyorum hak yazarken bile basladim ağlamaya onun konumunda olmayı asla istemezdim !
Haklısın canım ölümlü dünya Allah yardımcısı olsun,size bağışlasın:)

Bos ver erkek milletine icin sizlamicak ha sizlar da onun da ici sana sizliyosa
Bilmiyorim ki kuş olduğumuz zaman daha çok şarkı dinliyor dalıyor uzaklara uzaklara benim ona uzun süre kusemeyecegimi bilir ama bir keresinde bir ayı geçmişti vukuatlı büyüktü bu seferde büyük ama o kadar değil

Kendime kızarım ben hep :kızgın: sen yüz verdin bu adama bu kadar diye çünkü nasıl alistirisan öyle gidiyor bu hayat :(

Bilmiyorim ki kuş olduğumuz zaman daha çok şarkı dinliyor dalıyor uzaklara uzaklara benim ona uzun süre kusemeyecegimi bilir ama bir keresinde bir ayı geçmişti vukuatlı büyüktü bu seferde büyük ama o kadar değil

Kendime kızarım ben hep :kızgın: sen yüz verdin bu adama bu kadar diye çünkü nasıl alistirisan öyle gidiyor bu hayat :KK43:
Kız küsüs falan dionda şarkı dinlemeler uzaklara dalmalar siz baya aşk yaşıyonuz hala bide burdan bak

Back