- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Kizaam nevo ben zati kus yuvasi,kofteli makarna yazmadim mi de heleYakın çekim yap bari:)Tariflerin resmini de sunum yapın:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizaam nevo ben zati kus yuvasi,kofteli makarna yazmadim mi de heleYakın çekim yap bari:)Tariflerin resmini de sunum yapın:)
İste her doguran anne olmuyo kankaBen aciyorum bazen annesi babası takmıyor yer altına giriyor benle de kus gidince ne olur ne olmaz diyorum hak yazarken bile basladim ağlamaya onun konumunda olmayı asla istemezdim !
80:))))Ruh ikizim ya
Benimki de kuser ama tinlamam pek
Bazen sabah kalkinca dusunurum acaba aksam kusmuyduk diye
Bacim sen kac kilosun![]()
Sıkıntı yok canımEee başka arkadaşlarla aynı tarifler denk gelirsecok soru sordum ama
![]()
Bunu bende çok düşünürümRuh ikizim ya
Benimki de kuser ama tinlamam pek
Bazen sabah kalkinca dusunurum acaba aksam kusmuyduk diye
Bacim sen kac kilosun![]()
Oh ohh masallah:)80:))))
Haklısın canım ölümlü dünya Allah yardımcısı olsun,size bağışlasın:)Ben aciyorum bazen annesi babası takmıyor yer altına giriyor benle de kus gidince ne olur ne olmaz diyorum hak yazarken bile basladim ağlamaya onun konumunda olmayı asla istemezdim !
Tamamda iki farklı sunum olmaz ki bu haksızlık:)Kizaam nevo ben zati kus yuvasi,kofteli makarna yazmadim mi de hele![]()
Neyse tamam buyugumsun opeyim elini kapatalim konuyuTamamda iki farklı sunum olmaz ki bu haksızlık:)
Öp ama ben haklıyımNeyse tamam buyugumsun opeyim elini kapatalim konuyu![]()
Su hedayem bi gelsin konusalim geneÖp ama ben haklıyım![]()
Nazar değmez inşallah:)))) halbuki çok yiyen biri de değilim ama çok cabuk kilo alıyordum meğer troidlerde falan sorun varmış ama şuan yiyorum bayaa hamilelikden ama kilo almıyorum bı seferdeOh ohh masallah:)
Tamam konuşalımSu hedayem bi gelsin konusalim gene![]()
Valla sorma kanka açık kaldi yout .... Da volkan konak kendime gelemedim sinirdenMinik kiz su gozyaslarini sil de gel hele![]()
Bos ver erkek milletine icin sizlamicak ha sizlar da onun da ici sana sizliyosaValla sorma kanka açık kaldi yout .... Da volkan konak kendime gelemedim sinirden
Üzmeyin kendinizi bak sonra birsürü hastalık çıkar hep üzünyüden stresden çıkıyor bu hastalıklarValla sorma kanka açık kaldi yout .... Da volkan konak kendime gelemedim sinirden
Bilmiyorim ki kuş olduğumuz zaman daha çok şarkı dinliyor dalıyor uzaklara uzaklara benim ona uzun süre kusemeyecegimi bilir ama bir keresinde bir ayı geçmişti vukuatlı büyüktü bu seferde büyük ama o kadar değilBos ver erkek milletine icin sizlamicak ha sizlar da onun da ici sana sizliyosa
Kız küsüs falan dionda şarkı dinlemeler uzaklara dalmalar siz baya aşk yaşıyonuz hala bide burdan bakBilmiyorim ki kuş olduğumuz zaman daha çok şarkı dinliyor dalıyor uzaklara uzaklara benim ona uzun süre kusemeyecegimi bilir ama bir keresinde bir ayı geçmişti vukuatlı büyüktü bu seferde büyük ama o kadar değil
Kendime kızarım ben hepsen yüz verdin bu adama bu kadar diye çünkü nasıl alistirisan öyle gidiyor bu hayat
![]()
Annem aradı görüntülü ne o öyle güzün sivilce dolu diyor benim ya tansiyon düşer ya sivilce patlar yüzümdeÜzmeyin kendinizi bak sonra birsürü hastalık çıkar hep üzünyüden stresden çıkıyor bu hastalıklar