- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok sabrederimBende kolay kolay küsmem:)
bende kin çokBen de kolay barisirim kinim yoktur pek:)
Bende inadim eşimden ama benim eşim hiç kusmes sadece bir kaç saat surat yapar :))Benim eşim inat canım:)
Bana sormayacaksnız canım kendiniz menü hazırlayıp yapacaksınız.Ama kaç tarif isteyeceğiz o belli değil ilk sayfayı kontrol edin yapmadan:)Bu gece tarifleri yazıyo muyuz ablacımNevreste
İnanmayacaksın ama bende ekmek arası çökelek sürdüm tereyağ üzerine yedimUlen yemek yaptim yiyemiyorumnistah 0peynir ekmek yiyorum bu saatte sanirsam benim icim fakir
![]()
Benim eşim küser:)bende çok sabrederim
bende kin çok10 sene önce neden niye küstüm hatırlarım kadın söz konusu oldu mı barışmak daha zor oluyor
Bende inadim eşimden ama benim eşim hiç kusmes sadece bir kaç saat surat yapar :))
Benim eşim küser:)bende çok sabrederim
bende kin çok10 sene önce neden niye küstüm hatırlarım kadın söz konusu oldu mı barışmak daha zor oluyor
Bende inadim eşimden ama benim eşim hiç kusmes sadece bir kaç saat surat yapar :))
Sen yine bi sey duşunmuşsundurDur bakalım bunu alacak mısın çok emin olma![]()
Hahahah içi fakir iyimiş:)) ben gene hep açım hep aç yemeği yiyorum peynir ekmeği çerez niyetine yiyorum:)))Ulen yemek yaptim yiyemiyorumnistah 0peynir ekmek yiyorum bu saatte sanirsam benim icim fakir
![]()
Bak beni suçluyor asıl sen iki sunum yaparak haksızlık yapacaktın ben mani oldumSen yine bi sey duşunmuşsundur![]()
Yani herkes istediği menüyü yapabilecek ama kac tarif olduğu mu sadece belirlenecekBana sormayacaksnız canım kendiniz menü hazırlayıp yapacaksınız.Ama kaç tarif isteyeceğiz o belli değil ilk sayfayı kontrol edin yapmadan:)
Bu sefer kocaman kocaman fotolar cekicemBak beni suçluyor asıl sen iki sunum yaparak haksızlık yapacaktın ben mani oldum![]()
Ağzının ortasına vurasım geliyor benimBen çok takmıyorum eskiden üzülürdüm şimdi tınnnn![]()
Evet canım:)Yani herkes istediği menüyü yapabilecek ama kac tarif olduğu mu sadece belirlenecek![]()
Yakın çekim yap bari:)Tariflerin resmini de sunum yapın:)Bu sefer kocaman kocaman fotolar cekicem![]()
İşte onu bile takmıyorumAğzının ortasına vurasım geliyor benim![]()
Eee başka arkadaşlarla aynı tarifler denk gelirseEvet canım:)
1 çorba
1 ana yemek
1 tatlı
ve sofra olma ihtimali büyük canım![]()
Ruh ikizim yaİnanmayacaksın ama bende ekmek arası çökelek sürdüm tereyağ üzerine yedim![]()
Benimki de kuser ama tinlamam pekBenim eşim küser:)
Bacim sen kac kilosunHahahah içi fakir iyimiş:)) ben gene hep açım hep aç yemeği yiyorum peynir ekmeği çerez niyetine yiyorum:)))
Ben aciyorum bazen annesi babası takmıyor yer altına giriyor benle de kus gidince ne olur ne olmaz diyorum hak yazarken bile basladim ağlamaya onun konumunda olmayı asla istemezdim !İşte onu bile takmıyorum![]()