• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bazen bana bildirdiğiniz için kızıyorsunuz tarif kalmadı diye:)Kıymetimi bilin:KK70:
Canım ablaam bilemedik vallahh :KK19: :olamaz: heran tarifimi kaptırcam diye ödüm kopuyor :KK48:bunda da böyle yapayıdıkyaaa niye böyle oldu değiştirelim sana bildirelim biz yaa :)

Belli oldu mu kurallar hanımlar ☺ Su içe içe şiştim valla sahura kadar 8 bardak içme sınırı koydum kendime birden hiç içilmiyor.
isteyen istediğini yapacak 1adet çorba bir adet tatlı ve bir ceşit ana yemek olarak ben bunların yapım aşaması da eklenecek gerisi😉 size kalmış dedi nevo

Bende git gel içiyorum emzirirken nasıl olacak oruç bilmiyorum 😮
Allah kolaylık versin canım bi iki gün dene bakalım çok zorlanırsan bırakırsın kaza yaparsın. Ben çok zorlanmıştım emzirirken ayaklarımın bağı çözülmüş gibi oluyordu.
isteyen istediğini yapacak 1adet çorba bir adet tatlı ve bir ceşit ana yemek olarak ben bunların yapım aşaması da eklenecek gerisi😉 size kalmış dedi nevo
Anladım canım tarif bildirme de Yok galiba ☺️

Allah kolaylık versin canım bi iki gün dene bakalım çok zorlanırsan bırakırsın kaza yaparsın. Ben çok zorlanmıştım emzirirken ayaklarımın bağı çözülmüş gibi oluyordu.

Anladım canım tarif bildirme de Yok galiba ☺
Evet bildirmicez sakkadanak görecekler :D

Anladım canım tarif bildirme de Yok galiba ☺
Ay yok bırakmam 2 senedir tutmuyorum tutarim bu sene iştahı yerinde benim veletin şu icmiyo emiyo diye suya alissin

Heh. Tam da burayı herkes yanlış anlamış abla ben doğru anlamışım ayrıca hoş olmaz ama yapılır mı demek bu yanı kapı açık gerçi benim tarifi kimsenin yapacağını sanmam da 😀
Kız bende bunu anlatmak istedimde Anlatamadım iyi oldu hislerine tercüman hemşom :))

Back