• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Canım benden istemiyorsunuz başkası yapmazsa yaparsın herkes kafasına göre yapacak.Yani bazı tariflerde pişti olabilirsiniz onda sorun yok sizde sorun yapmayın:)Yani işin özü tarif ayırtmak yok ilk yapan kapar:)
Abla ilk yapan kapar diyorsun hem de pişti olabilir diyorsun ben mi anlamıyorum

Abla ilk yapan kapar diyorsun hem de pişti olabilir diyorsun ben mi anlamıyorum
Onu şu sebeple söylüyorum belki aynısını yapmak istemiyorsun:)Pişti olma şu durumda olabilir.Aynı gün yaparsın aynı anda konuyu açarsın pişti olursun.Ama ben bugün yapayım sen 5 gün sonra aynı tarifi yapman pekte hoş olmaz:)

Onu şu sebeple söylüyorum belki aynısını yapmak istemiyorsun:)Pişti olma şu durumda olabilir.Aynı gün yaparsın aynı anda konuyu açarsın pişti olursun.Ama ben bugün yapayım sen 5 gün sonra aynı tarifi yapman pekte hoş olmaz:)
Heh. Tam da burayı herkes yanlış anlamış abla ben doğru anlamışım ayrıca hoş olmaz ama yapılır mı demek bu yanı kapı açık gerçi benim tarifi kimsenin yapacağını sanmam da 😀

Heh. Tam da burayı herkes yanlış anlamış abla ben doğru anlamışım ayrıca hoş olmaz ama yapılır mı demek bu yanı kapı açık gerçi benim tarifi kimsenin yapacağını sanmam da 😀
Kapı açık yapabilirisniz.Her yiğidin yoğurt yemesi faklıdır:)

Şimdi diyelim ki sen yaptık iyi hoş 3 tarife koydun ekstra da yaptın ama menü de yok

Bence o da yapılabilir yani
Ben ekstraya mantı koydum diyelim mesela

Sen mantıyı ilk 3 içine koyabilirsin mantı kategorisi yok gerçi :D
B

Back