Çok teşekkürler çicemmm sağol inşallahGözün aydın gül goncam,sağlıkla kavuşun inş![]()

Sağol çicemmm daaha iyi serumda almış sonuçları bekliyorlar evdeler zaten.Geçmiş olsun minnosa ciceemm daha ablalık yapacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler çicemmm sağol inşallahGözün aydın gül goncam,sağlıkla kavuşun inş![]()
Sağol çicemmm daaha iyi serumda almış sonuçları bekliyorlar evdeler zaten.Geçmiş olsun minnosa ciceemm daha ablalık yapacak![]()
Kuzu sürprizi acikladiniz mi,nasıl karşıladılarHerkese hayırlı günler hayırlı bayramlar canlar
Biraz geç kaldım yoğunluktanSevdiklerinizle beraber daha nice bayramlarımız olsun
Oylarımıda kullandım herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel sofralar biraz zorladı ama kazanana şimdiden hayırlı olsun tebrikler![]()
Ablam çok geçmiş olsunAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Sosyalim seninde bayramın mübarek olsun daha nice güzel bayramlara inşallahKuzu sürprizi acikladiniz mi,nasıl karşıladılargeçmiş bayramın mübarek olsun
![]()
Çok sevindim kuzu valla,tam bayram havasıSosyalim seninde bayramın mübarek olsun daha nice güzel bayramlara inşallahAçıkladık herkes çok mutlu oldu cinsiyetinden bahsedemedik kesinleşmediği için ama bence değişmez
![]()
![]()
Canım sosyalimÇok sevindim kuzu valla,tam bayram havası![]()
Kurban Bayramı daha da güzel olur ins evvosumCanım sosyalimÖyle oldu valla birazda yoğun geçti güzeldi çok şükür
![]()
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun kuzucumHerkese hayırlı günler hayırlı bayramlar canlar
Biraz geç kaldım yoğunluktanSevdiklerinizle beraber daha nice bayramlarımız olsun
Oylarımıda kullandım herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel sofralar biraz zorladı ama kazanana şimdiden hayırlı olsun tebrikler![]()
Çok sağol kuzum inşllah sağlıcakla gelsinAblam çok geçmiş olsunSağlıkla gelsin inşallah
![]()
![]()
Kuzummm bebişmi geliyor gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin dünyaya cinsiyeti bellimi,birde terazi burcu olacak ben gibiSosyalim seninde bayramın mübarek olsun daha nice güzel bayramlara inşallahAçıkladık herkes çok mutlu oldu cinsiyetinden bahsedemedik kesinleşmediği için ama bence değişmez
![]()
![]()
Allah razı olsun güzel kalpli sosyalim güzel dileklerinin en güzeli en hayırlısı seni bulsun hiç ummadığın bir anda inşallah çok çok aminKurban Bayramı daha da güzel olur ins evvosumbayramınız bayram olsun kuzum benim
![]()
Iyiyim kuzum sen nasılsınMinnoş napiuon bakim az kaldı yeni kategoriye![]()
Allah razı olsun evvoşummmAllah razı olsun güzel kalpli sosyalim güzel dileklerinin en güzeli en hayırlısı seni bulsun hiç ummadığın bir anda inşallah çok çok amin![]()
Allah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun sevdiklerinle bereber daha güzel bayramlara inşallahSeninde geçmiş bayramın mübarek olsun kuzucum![]()
Çok sağol kuzum inşllah sağlıcakla gelsin
Kuzummm bebişmi geliyor gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin dünyaya cinsiyeti bellimi,birde terazi burcu olacak ben gibi![]()
Çol teşekkürler kuzum sağol hep berabercene inşallahAllah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun sevdiklerinle bereber daha güzel bayramlara inşallah![]()
![]()
Evet ablacım Allah nasip kısmet ederse 2. GeliyorDoktor yüzde 70 kız dedi önümüzdeki haftalarda kesinleştiririz dedi ama ben kıza çok bağlandım zaten başından beri öyle hissediyordum yinede kesin olmadığı için söylüyemedik ailelerimize
Senin gibi trraziye can kurban keleş ablam
![]()
Napayım köy bekliyorumIyiyim kuzum sen nasılsınben heyecanlı degilim valla ama sen çok heyecsnlisin farkindayim beybitom
![]()
Öyledir kuzu büyük ihtimal, iki defa sofra kurulduNapayım köy bekliyorum
He yaaa önden öğrenemedim ya onun heyecanıumarım pratik bişilerdir
![]()