Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese hayırlı günler hayırlı bayramlar canlar ❤️🍬
Biraz geç kaldım yoğunluktan 🤗 Sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlarımız olsun 🙏❤️

Oylarımıda kullandım herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel sofralar biraz zorladı ama kazanana şimdiden hayırlı olsun tebrikler 😍❤️

Biraz geç kaldım yoğunluktan 🤗 Sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlarımız olsun 🙏❤️

Oylarımıda kullandım herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel sofralar biraz zorladı ama kazanana şimdiden hayırlı olsun tebrikler 😍❤️
Kuzu sürprizi acikladiniz mi,nasıl karşıladılar 🤤🥰🍒🫶 geçmiş bayramın mübarek olsun 💕🌸🍒

Az kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Ablam çok geçmiş olsun 🙏 Sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ❤️

Kuzu sürprizi acikladiniz mi,nasıl karşıladılar 🤤🥰🍒🫶 geçmiş bayramın mübarek olsun 💕🌸🍒
Sosyalim seninde bayramın mübarek olsun daha nice güzel bayramlara inşallah ❤️🤲😍 Açıkladık herkes çok mutlu oldu cinsiyetinden bahsedemedik kesinleşmediği için ama bence değişmez :KK37: :anne:

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun kuzucum :KK200: :KK60:
Ablam çok geçmiş olsun 🙏 Sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ❤️
Çok sağol kuzum inşllah sağlıcakla gelsin :KK60:
Sosyalim seninde bayramın mübarek olsun daha nice güzel bayramlara inşallah ❤️🤲😍 Açıkladık herkes çok mutlu oldu cinsiyetinden bahsedemedik kesinleşmediği için ama bence değişmez :KK37: :anne:
Kuzummm bebişmi geliyor gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin dünyaya cinsiyeti bellimi,birde terazi burcu olacak ben gibi :KK60:

Kurban Bayramı daha da güzel olur ins evvosum💃🥳 bayramınız bayram olsun kuzum benim 🥰🍒🍒🍒🫶😘
Allah razı olsun güzel kalpli sosyalim güzel dileklerinin en güzeli en hayırlısı seni bulsun hiç ummadığın bir anda inşallah çok çok amin 🤲🤲🫂❤️🍒😘😘😘😘

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun kuzucum :KK200: :KK60:

Çok sağol kuzum inşllah sağlıcakla gelsin :KK60:

Kuzummm bebişmi geliyor gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin dünyaya cinsiyeti bellimi,birde terazi burcu olacak ben gibi :KK60:
Allah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun sevdiklerinle bereber daha güzel bayramlara inşallah :dua: :KK60: :KK74:

Evet ablacım Allah nasip kısmet ederse 2. Geliyor :KK22: Doktor yüzde 70 kız dedi önümüzdeki haftalarda kesinleştiririz dedi ama ben kıza çok bağlandım zaten başından beri öyle hissediyordum yinede kesin olmadığı için söylüyemedik ailelerimize 😃 Senin gibi trraziye can kurban keleş ablam :KK60::KK74::KK200:

Allah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun sevdiklerinle bereber daha güzel bayramlara inşallah :dua: :KK60: :KK74:

Evet ablacım Allah nasip kısmet ederse 2. Geliyor :KK22: Doktor yüzde 70 kız dedi önümüzdeki haftalarda kesinleştiririz dedi ama ben kıza çok bağlandım zaten başından beri öyle hissediyordum yinede kesin olmadığı için söylüyemedik ailelerimize 😃 Senin gibi trraziye can kurban keleş ablam :KK60::KK74::KK200:
Çol teşekkürler kuzum sağol hep berabercene inşallah :KK60: :KK200:

Hayırlısı olsun kuzum sağlucakla gelsinde en önrmliside o zaten hayırlı evlat olsun yeter ki.:KK60: :anne:

Şımarayım şimdi demi kuzucum çok sağol varol :KK74:

Back
X