Maşallah ablacım o kadar oldu muÇok sağol sedacım,erkek geliyor 1 tanede kızımız var 7 yaşında.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ablacım o kadar oldu muÇok sağol sedacım,erkek geliyor 1 tanede kızımız var 7 yaşında.
Çok teşekkür ederim ablacımBende iyiyim çok sağolteşekkür ederim seninde mübarek olsun.
Çok teiekkürker sedecım sağolMaşallah.
Tebrikler..
Hayırlı olsun.
![]()
Daha iyi olur inşallahÇok sağol nevoşcum iyi şimdi görüntülüde konuştum zaten.
Ayyy iyiii iyiii ☹Çok sağol fusram daha iyi şimdi seside iyi geliyordu
Gelince de yanıyoruz deriz,ben derim yaniDzelsin artık havadayaz gelsn
Temmuzda 7 yaş olacak büyüdü bile ne zaman büyüdü anlmadımMaşallah ablacım o kadar oldu mu![]()
Rica ederim canısıÇok teşekkür ederim ablacım![]()
Sağlıkla gelsinNisan 26 gidiş biletim alondı şimdi doğuma gidecem 1 ay filan kalırım herhalde.
Sesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.Daha iyi olur inşallah![]()
![]()
Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.Ayyy iyiii iyiii ☹havalar dengesiz vücudu etkiliyor ister istemez
![]()
Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıdaGelince de yanıyoruz deriz,ben derim yani![]()
Çok sağol inşallahSağlıkla gelsin![]()
Daha heyecanlı değil mi
Annesinin okula gittiği dönemleri biliyorum. Zaman nasıl geçiyorTemmuzda 7 yaş olacak büyüdü bile ne zaman büyüdü anlmadım
Rica ederim canısı![]()
Dışarıda işte sıkıntı olabiliyor. Eti, yağı neyse çocuğu rahatsız etmiştirSesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.
Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.
Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıda
Çok geçmiş olsunAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Geçmiş olsunSesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.
Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.
Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıda
Maalesef yok hayırlısı artık vermişsinizOyumuzu değiştirme var mıydı?
Kararsız kalmıştım...![]()
Yine 3 gün sonra gelme de
Maalesef yok hayırlısı artık vermişsiniz
Teşekkür ederiz![]()