- 25 Aralık 2013
- 5.344
- 4.152
- 448
Ah ah ablacım gıda zehirlenmesi bişi benzemiyor gerçektenSesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.
Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.
Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah ablacım gıda zehirlenmesi bişi benzemiyor gerçektenSesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.
Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.
Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıda
Hahahaha jennam yaaa yapmaYine 3 gün sonra gelme de![]()
Heyecanlı abla olmasına da biraz beklemek yorucuDaha heyecanlı değil mi![]()
geçmiş olsunAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Aynen ne çabuk geçiyor yıllar,kızların bile ilkokula başladığı dönem nasıl ders çalıştırıyordun demiAnnesinin okula gittiği dönemleri biliyorum. Zaman nasıl geçiyor![]()
![]()
Alışkın birde dışarda yemeye nasıl olduysa artıkDışarıda işte sıkıntı olabiliyor. Eti, yağı neyse çocuğu rahatsız etmiştir![]()
Çok sağol naneceimÇok geçmiş olsun![]()
Çok sağol jennacımGeçmiş olsun
Daha iyi maşallah seside çok iyi geliyorduAh ah ablacım gıda zehirlenmesi bişi benzemiyor gerçektenminnoşum sağlığına kavuşur inşallah bir an önce
Çok teşekkürler sağol canım.geçmiş olsun
ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
Buraya yazdım bilgin olsun diyeGünaydın alt limit 650 üst limit 1050 lirayydı benim aldığım zaman vergisi yükseldi %60 oldu,euro bazında da 35 idi.
Aylık 5 kere alışveriş yapabiliyorsun,birde sanal kart kullan bence sanala at parayı oradan ödeme yapabilirsin sonra kredi kartına geliyor bilgisi.Ürün adeti neden 2 olsun ki ben askı almıitım 5 tane toruna toka filan aldım hatta .
Bu sefer umudum var canımHahahaha jennam yaaa yapmaumarım gelmem
![]()
Evet ablacım iki gün önce doğum günleriydi. Onlarda 20 oldularAynen ne çabuk geçiyor yıllar,kızların bile ilkokula başladığı dönem nasıl ders çalıştırıyordun demi
Alışkın birde dışarda yemeye nasıl olduysa artık
Çok sağol naneceim
Çok sağol jennacım
Daha iyi maşallah seside çok iyi geliyordu
Çok teşekkürler sağol canım.
Alarm kurHahahaha jennam yaaa yapmaumarım gelmem
![]()
saol canım teşekkür ederim. önceki gün ve dün sipariş verdim. vergi de düşük olsaydı iyiydiBuraya yazdım bilgin olsun diye60kiloyum
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun prenseslerimizinEvet ablacım iki gün önce doğum günleriydi. Onlarda 20 oldular
İlkokula başladıkları dönemi bilirsin![]()
Vergi çok yüksek zaten,her siparişinde 1 adet iade etmek hakkın var en son elbise almıştım kötüduruyordu foto çekip yolladım nedenini yazarak 3 gün sobra filan para iadesi yaptılar.saol canım teşekkür ederim. önceki gün ve dün sipariş verdim. vergi de düşük olsaydı iyiydi![]()
iade yönü iyiymiş. aliexpresste iade istersen kargo ücretini sen ödüyorsun. ee tabi Çin'e de kargo ücretVergi çok yüksek zaten,her siparişinde 1 adet iade etmek hakkın var en son elbise almıştım kötüduruyordu foto çekip yolladım nedenini yazarak 3 gün sobra filan para iadesi yaptılar.
Sağ ol ablacımNice mutlu sağlıklı yaşları olsun prenseslerimizinnasıl bilmem ufacıklardı sonra paşamın okulu başladı derken büyüdüler bile
![]()
Her sipariş için 1 iade zaten,foto çekmen yeterli sebebini yazarak oda.iade yönü iyiymiş. aliexpresste iade istersen kargo ücretini sen ödüyorsun. ee tabi Çin'e de kargo ücret
ödemek yürek isterdolayısıyla iade edemiyorsun. sadece kırık falan gelirse foto çekip para iadesi alıyorsun. Temunun bu yönü iyiymiş.
İnşallah nevoşcum görürüz o günleride ne kadar harika olur varyaSağ ol ablacım
Benimde sizlere torunları anlattığım günler gelir inşallahHep birarada oluruz
![]()
Her sipariş için 1 iade zaten,foto çekmen yeterli sebebini yazarak oda.
Çine kargo parası iflas ettirir adamı yani
Bir ürünü beğendiysen direk alma başka satıcılardan da bak aynı ürünü farklı fiatlar çıkıyor ona dikkat et.
İnşallah nevoşcum görürüz o günleride ne kadar harika olur varya![]()
Hadi inşallah aşkom kısmetlerin dolsun taşsın
Gözün aydın gül goncam,sağlıkla kavuşun inşNisan 26 gidiş biletim alondı şimdi doğuma gidecem 1 ay filan kalırım herhalde.
Geçmiş olsun minnosa ciceemm daha ablalık yapacakAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.