Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sesi çok iyi geliyordu ben zehirlendim dedi bide.

Dışarda yemek yemişler o etkiledi herhalde hasta filanda değildi.

Ben yaz insanıyım seviyorum yanmayıda
Ah ah ablacım gıda zehirlenmesi bişi benzemiyor gerçekten 😟😟 minnoşum sağlığına kavuşur inşallah bir an önce

Annesinin okula gittiği dönemleri biliyorum. Zaman nasıl geçiyor 😍 🥰
Aynen ne çabuk geçiyor yıllar,kızların bile ilkokula başladığı dönem nasıl ders çalıştırıyordun demi :KK200:
Dışarıda işte sıkıntı olabiliyor. Eti, yağı neyse çocuğu rahatsız etmiştir🥺
Alışkın birde dışarda yemeye nasıl olduysa artık
Çok geçmiş olsun 💐
Çok sağol naneceim
Çok sağol jennacım
Ah ah ablacım gıda zehirlenmesi bişi benzemiyor gerçekten 😟😟 minnoşum sağlığına kavuşur inşallah bir an önce
Daha iyi maşallah seside çok iyi geliyordu
Çok teşekkürler sağol canım.

ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.

ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.

Günaydın alt limit 650 üst limit 1050 lirayydı benim aldığım zaman vergisi yükseldi %60 oldu,euro bazında da 35 idi.
Aylık 5 kere alışveriş yapabiliyorsun,birde sanal kart kullan bence sanala at parayı oradan ödeme yapabilirsin sonra kredi kartına geliyor bilgisi.Ürün adeti neden 2 olsun ki ben askı almıitım 5 tane toruna toka filan aldım hatta .
Buraya yazdım bilgin olsun diye 60kiloyum 60kiloyum

Aynen ne çabuk geçiyor yıllar,kızların bile ilkokula başladığı dönem nasıl ders çalıştırıyordun demi :KK200:

Alışkın birde dışarda yemeye nasıl olduysa artık

Çok sağol naneceim

Çok sağol jennacım

Daha iyi maşallah seside çok iyi geliyordu

Çok teşekkürler sağol canım.
Evet ablacım iki gün önce doğum günleriydi. Onlarda 20 oldular🥰
İlkokula başladıkları dönemi bilirsin🥰🥺

saol canım teşekkür ederim. önceki gün ve dün sipariş verdim. vergi de düşük olsaydı iyiydi :KK48:
Vergi çok yüksek zaten,her siparişinde 1 adet iade etmek hakkın var en son elbise almıştım kötüduruyordu foto çekip yolladım nedenini yazarak 3 gün sobra filan para iadesi yaptılar.

Vergi çok yüksek zaten,her siparişinde 1 adet iade etmek hakkın var en son elbise almıştım kötüduruyordu foto çekip yolladım nedenini yazarak 3 gün sobra filan para iadesi yaptılar.
iade yönü iyiymiş. aliexpresste iade istersen kargo ücretini sen ödüyorsun. ee tabi Çin'e de kargo ücret
ödemek yürek ister 😁 dolayısıyla iade edemiyorsun. sadece kırık falan gelirse foto çekip para iadesi alıyorsun. Temunun bu yönü iyiymiş.

iade yönü iyiymiş. aliexpresste iade istersen kargo ücretini sen ödüyorsun. ee tabi Çin'e de kargo ücret
ödemek yürek ister 😁 dolayısıyla iade edemiyorsun. sadece kırık falan gelirse foto çekip para iadesi alıyorsun. Temunun bu yönü iyiymiş.
Her sipariş için 1 iade zaten,foto çekmen yeterli sebebini yazarak oda.
Çine kargo parası iflas ettirir adamı yani :KK53:
Bir ürünü beğendiysen direk alma başka satıcılardan da bak aynı ürünü farklı fiatlar çıkıyor ona dikkat et.
Sağ ol ablacım 😍
Benimde sizlere torunları anlattığım günler gelir inşallah 😁😍Hep birarada oluruz😍
İnşallah nevoşcum görürüz o günleride ne kadar harika olur varya :KK60:

Her sipariş için 1 iade zaten,foto çekmen yeterli sebebini yazarak oda.
Çine kargo parası iflas ettirir adamı yani :KK53:
Bir ürünü beğendiysen direk alma başka satıcılardan da bak aynı ürünü farklı fiatlar çıkıyor ona dikkat et.

İnşallah nevoşcum görürüz o günleride ne kadar harika olur varya :KK60:
🥰😍:60:

Back
X