- 29 Nisan 2015
- 31.435
- 105.682
- 598
Valla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhhHayırlı Bayramlar
Nasılsın canım hiç gelmiyorsun![]()

Kayboldum gittim hakikaten kuzuKayip kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhhHayırlı Bayramlar
Nasılsın canım hiç gelmiyorsun![]()
Kayboldum gittim hakikaten kuzuKayip kız![]()
Çok geçmiş olsun kuzum,bekleriz ,iyi olun daValla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhh,anneme geldim dün biraz toparlanmaya başladık abla yani iyiyim diyemiyorum hiç
sen nasılsın dombisimmm
. Valla öyle oluyor ablaya anca bir Instagrama girip cikiyorum arada ,iyice uzaklaştım burdan olaylardan
.kimbilir neler kaçırdım
Kayboldum gittim hakikaten kuzuinşallah bir gün dönüşüm mıhtişim olsun
![]()
Sağol jeyommmÇok geçmiş olsun kuzum,bekleriz ,iyi olun da![]()
Ayak kayması baş dönmesi de yapabilirÖyle diyorsan tamamdır yapsın o zaman![]()
Rabbim şifa versinValla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhh,anneme geldim dün biraz toparlanmaya başladık abla yani iyiyim diyemiyorum hiç
sen nasılsın dombisimmm
. Valla öyle oluyor ablaya anca bir Instagrama girip cikiyorum arada ,iyice uzaklaştım burdan olaylardan
.kimbilir neler kaçırdım
Kayboldum gittim hakikaten kuzuinşallah bir gün dönüşüm mıhtişim olsun
![]()
Sen de sağol canımSağol jeyommmsen nasılsın iyi misin
![]()
Günaydın alt limit 650 üst limit 1050 lirayydı benim aldığım zaman vergisi yükseldi %60 oldu,euro bazında da 35 idi.ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
Aaaa nerdeki canooo
EvdedirAaaa nerdeki canooo
Bu tarafı unutma deyince başka topic yada bi konuda sandımEvdedir![]()
Oy veren elleriniz dert görmesinAllahım hepsi çok güzel zor seçtim ellerinize sağlık