- 8 Haziran 2013
- 57.802
- 153.549
- 898
ÖyleHem zaten minareyi çalan da kılıfını hazırlar ,değil mi ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖyleHem zaten minareyi çalan da kılıfını hazırlar ,değil mi ?![]()
Yakında aslında çok yürüyş mesafesidedeğil.İyi olmuş![]()
Hava kapalı burda,sizin orası nasıl? Soğuk yok ama yağışlıYakında aslında çok yürüyş mesafesidedeğil.
Burasıda kapalı öyle,dün akşam yağdı biraz şimdi yok.Hava kapalı burda,sizin orası nasıl? Soğuk yok ama yağışlı
Hafif ciseliyor ama güzel, çıktım bendeBurasıda kapalı öyle,dün akşam yağdı biraz şimdi yok.
Dzelsin artık havadayaz gelsnHafif ciseliyor ama güzel, çıktım bende
Maşallah ablacım doğum zamanı mı geldiNisan 26 gidiş biletim alondı şimdi doğuma gidecem 1 ay filan kalırım herhalde.
Az kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.Maşallah ablacım doğum zamanı mı geldiSağlıkla gelsin inşallah
![]()
![]()
Sağlıkla gelsin.Nisan 26 gidiş biletim alondı şimdi doğuma gidecem 1 ay filan kalırım herhalde.
Çok geçmiş olsun ablacımAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Çok sağol sedacım,erkek geliyor 1 tanede kızımız var 7 yaşında.Sağlıkla gelsin.
Kızmı erkek mi?![]()
Çok geçmiş olsun ablacımAz kaldı nevoş sağlıcakla gelsin dünyaya,berende hastaneye götürmüşler dün yediği yemek kusmuş dr zehirlenmeden şüpheleniyorum demş serum vermiler kan tahlili filan sonuç çıkmamış daha dr haber verecekmş belli olunca.
Çok sağol nevoşcum iyi şimdi görüntülüde konuştum zaten.Çok geçmiş olsun ablacım![]()
Hahahaha nane yaaEvdekileri internet uzak tutuyorum ben yavaşlamasın hızı diye![]()
Maşallah.Çok sağol sedacım,erkek geliyor 1 tanede kızımız var 7 yaşında.
Çok sağol fusram daha iyi şimdi seside iyi geliyorduÇok geçmiş olsun ablacım![]()