- 2 Aralık 2015
- 32.122
- 106.948
- 598
Şuan 5.liği 2 kişi paylaşıyoruz, kötü ama şükret mi diyorsun yaniBen de son iki ay hep kötü oy aldım. Bu ay 5. bile olsam şükredeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 5.liği 2 kişi paylaşıyoruz, kötü ama şükret mi diyorsun yaniBen de son iki ay hep kötü oy aldım. Bu ay 5. bile olsam şükredeceğim![]()
Bizim burada hamuru satılıyor. O hamuru alıp evde kızartıyordum.Yarışma öncesi bilip yapıyor muydun bu tatlıyı Nevoş?
Elticim bir süredir sen yukarılardaydınPüüüiiii, o kadar hastalık içinde sizlere tariflerimi zar zor yaptım.Nevreste elticim, ilk 5’e bile giremedim yine.
![]()
Sen nerden çıktın kız birdenbire yırtık çoraptan çıkar gibiSen bu tarifi nasıl bilmezsin ya, zaten biliyor olsam sürekli yapardın.![]()
Sonuncu veya sonlarda olmaktan iyidirŞuan 5.liği 2 kişi paylaşıyoruz, kötü ama şükret mi diyorsun yani![]()
Nedense hiç ortayı bulamıyorum, ya hep ilk sıralarda ya da sonlarda oluyorum.Elticim bir süredir sen yukarılardaydındur biraz ben de üst katların tadını çıkarayım
![]()
Sanırsın birinci oluyorum
Dikkat et beni birden karşında da görebilirsin, kalpten gitmeyesin.Sen nerden çıktın kız birdenbire yırtık çoraptan çıkar gibi
Bilmiyorum kız sen de böyle yazınca iyice meraklandım![]()
O kadar çok emek var ki nazom insan bir yerden sonra oyu geçiyor, farkedilmemeye üzülüyorOyu az olunca motivasyonu çabuk düşüyor, tabi hepimiz istiyoruz da çok oy almayı ama sunumlarıyla kendini kanıtladı, fasulyelik aldı, bu kadar önemsememeli aslında![]()
Sondan 4. Olarak selamlar, yerde havalar berbatSonuncu veya sonlarda olmaktan iyidir![]()
nasipO kadar çok emek var ki nazom insan bir yerden sonra oyu geçiyor, farkedilmemeye üzülüyoryoksa sorun birincilik değil
![]()
Elticim hep nazardanNedense hiç ortayı bulamıyorum, ya hep ilk sıralarda ya da sonlarda oluyorum.
Senin yukarıda olmanı gerektirecek tarif ve sunumlarına nazar ediyorlar. Kukrişkoma kurşun döktür bence.![]()
Her oyun bizim için önemi ayrıSanırsın birinci oluyorum![]()
Aynen Sedoş nasip kısmet
Nerede hata yaptık öğrenelim nevosHer oyun bizim için önemi ayrı![]()
Külliyen yalan söylüyorlarBirde şey deniyor.Hep aynı kişiler alıyor,
yenilerin şansı yok
Eslinna bölüme geleli 1.5 yıl henüz olmadı ve fasulye olmak üzere
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biz çok güzel yaptık. Ben kendi adıma imkanlar doğrultusunda en iyisini yaptım. Ama benden daha iyisi var demekNerede hata yaptık öğrenelim nevos![]()
Senin yerinede ben trip atıyorum nevosum merak etme senBiz çok güzel yaptık. Ben kendi adıma imkanlar doğrultusunda en iyisini yaptım. Ama benden daha iyisi var demek
Bu ay oyumdan memnunum trip atmayacağım
Neyse beni bu ayda kaybetmediler![]()