Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen iftar zamanı çekim zor oluyor. İçeride ya karanlık ya da net çıkmıyor. Benim eşim işe gidecekti. Evden yemek götürüyordu. Zaten 5 e kadar yemek hazır olmalıydı. Erken balkonda çektim. 5 bile geç aslında 😁
Benim niyetimde oydu esasında sütlaç, sarma, çorba önceki günde di ama araya başka işler girdiği için yetişmedi, nasip artık, olduğu kadar.

Aslında ilklerde istedi ama sen önce almıştın. Hatta konuya yazdım bir kişi hariç herkes istediğini aldı 😁🥰
Karnıyarık tarifi çoktan gitmiştir diye inanmayarak istemiştim aslında, şaşırdım alınmamasına hemen, bana nasip oldu, yapmadığım bir tarifti yarışmada, 1.olamasam da memnunum durumumdan. 😍

Karnıyarık tarifi çoktan gitmiştir diye inanmayarak istemiştim aslında, şaşırdım alınmamasına hemen, bana nasip oldu, yapmadığım bir tarifti yarışmada, 1.olamasam da memnunum durumumdan. 😍
Çokta güzel yapmışsın🥰❤️Ben de bazı tariflere öyle bakıyorum. İlla yapılmalı veya ben yapmalıyım😁

Nevoş tadı bilinmeyen bir tarif olduğu için galiba. Tadı bilinmediği için. Bi de kandırıkçı tarif kadayıf deyince insan kadayıf görüntüsü görmek istiyor sanki :confused:
Tadını bilseler mutlaka yaparlar😁
Bence harcından dolayı öyle söyleniyor. Biri tel tel yapılıyor, diğeri yassı olarak😁
Bizim burada çok meşhurdur.
En sevdiğim şerbetli tatlı😁🥰
Yapmazsanız ben her yıl yapacağım🤪

Tadını bilseler mutlaka yaparlar😁
Bence harcından dolayı öyle söyleniyor. Biri tel tel yapılıyor, diğeri yassı olarak😁
Bizim burada çok meşhurdur.
En sevdiğim şerbetli tatlı😁🥰
Yapmazsanız ben her yıl yapacağım🤪
Merak ettim şimdi tadını, deneyeyim bir ara yarım ölçüden.
Sana patentledik gitti :mapus:
Ben normalde yaptığım bir tarifi yapmak istemiyorum sütlaç ilk oldu. Aklıma o an başka gelmedi, ibiza gelmişti, onu da yapmıştım. Sen de sütlaç olsun deyince seni dinledim. 🥰

Merak ettim şimdi tadını, deneyeyim bir ara yarım ölçüden.
Sana patentledik gitti :mapus:
Ben normalde yaptığım bir tarifi yapmak istemiyorum sütlaç ilk oldu. Aklıma o an başka gelmedi, ibiza gelmişti, onu da yapmıştım. Sen de sütlaç olsun deyince seni dinledim. 🥰
Ama ben baştan tarif ayırmıyorum genelde . Ne kalırsa onlardan kombin yapıyorum. Mesela ilk 10 kişiden sonra, bir saat falan geçtikten sonra ne kaldıysa alıyorum.
Bana kalsa yani ilk ayıracak olsam başka şeyler alırdım. Mesela beytiyi birkaç gün sonraydı ya da geçti istediler ve kendime ayırdığımı söyledim, taş kadayıfı kimse istemedi🤷

Oyu az olunca motivasyonu çabuk düşüyor, tabi hepimiz istiyoruz da çok oy almayı ama sunumlarıyla kendini kanıtladı, fasulyelik aldı, bu kadar önemsememeli aslında 🤦
Ben de son iki ay hep kötü oy aldım. Bu ay 5. bile olsam şükredeceğim😁

Ama ben baştan tarif ayırmıyorum genelde . Ne kalırsa onlardan kombin yapıyorum. Mesela ilk 10 kişiden sonra, bir saat falan geçtikten sonra ne kaldıysa alıyorum.
Bana kalsa yani ilk ayıracak olsam başka şeyler alırdım. Mesela beytiyi birkaç gün sonraydı ya da geçti istediler ve kendime ayırdığımı söyledim, taş kadayıfı kimse istemedi🤷
Yarışma öncesi bilip yapıyor muydun bu tatlıyı Nevoş?

Back
X