- 1 Aralık 2021
- 13.604
- 47.745
- 548
- 34
Benim kız kardeşim var 20 yaşında bugün akım video çektiler kızla yaştan bağımsız büyümüş değillerYaşlanıyorum kızlar 20 oldular![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kız kardeşim var 20 yaşında bugün akım video çektiler kızla yaştan bağımsız büyümüş değillerYaşlanıyorum kızlar 20 oldular![]()
Sen gençsinBenim kız kardeşim var 20 yaşında bugün akım video çektiler kızla yaştan bağımsız büyümüş değiller
Doğum günleri kutlu olsunBen evde yoktum, kızlar evde kaldı. Bugün doğum günleriydi. Arkadaşları pasta almış gelmiş. Ben Bayram sonu yaparız diyordum. Onları da yeni, eşim bıraktı.
Yani evde misafir vardı ama ben yoktum yakında geldim![]()
Çok teşekkür ederiz canımDoğum günleri kutlu olsunşansları bahtları hep açık olsun
![]()
![]()
![]()
İşte nevos bende 20 yaşında kızlara benden teyze olur mu diye bi düşündümYaşlanıyorum kızlar 20 oldular![]()
Doğum günleri kutlu olsun prenseslerin.Ben evde yoktum, kızlar evde kaldı. Bugün doğum günleriydi. Arkadaşları pasta almış gelmiş. Ben Bayram sonu yaparız diyordum. Onları da yeni, eşim bıraktı.
Yani evde misafir vardı ama ben yoktum yakında geldim![]()
Olur neden olmasınİşte nevos bende 20 yaşında kızlara benden teyze olur mu diye bi düşündümvalla gurur kaynağı, hiç yaşlandığını düşünmüyorum
![]()
Amin canım çok teşekkür ederizDoğum günleri kutlu olsun prenseslerin.Yeni yaşlarında istedikleri nasip etsin, karşılarına iyi insanlar çıkarsın Rabbım
![]()
Gececiler daha mı çok ki bu saatte geldi bildirimBildirim gelmiş, üst taraf güncellenmiş![]()
Adanayı sende istemiştinArkadaş her Adana ya oy veren çöp şişe mi veriyor, hep aynı ilerliyorBari birini karnıyarığı falan verin de bari fark açılsın, sırf o yüzden diyorum gerçekten bak
![]()
Geçen ay üstteki linkten çok gelen olmuştu. Umarım bu ay yine öyle olurGececiler daha mı çok ki bu saatte geldi bildirim![]()
Onu alsaymışım belki son günlere kalırdı uygun zamanı bekleye bekleye yapamazdım belki, iyi ki de alamamışımAdanayı sende istemiştin![]()
Biraz hareketlensin oylarBildirim gelmiş, üst taraf güncellenmiş![]()
Aynen iftar zamanı çekim zor oluyor. İçeride ya karanlık ya da net çıkmıyor. Benim eşim işe gidecekti. Evden yemek götürüyordu. Zaten 5 e kadar yemek hazır olmalıydı. Erken balkonda çektim. 5 bile geç aslındaOnu alsaymışım belki son günlere kalırdı uygun zamanı bekleye bekleye yapamazdım belki, iyi ki de alamamışımEsasında tariflerimde sıkıntı yok benim, tekli tarif resimleri balkonda çektim bence iyi. Sofra evde çektim karanlıktı içerisi ve de son zamana denk geldi, ince detay uğraşamadım. Adanayı da alsam içeride iyi olmazdı belki
![]()
Muhteşem olurGeçen ay gibi çok oy gelse![]()