Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Kekli baklava ve beyti sarma arasında gidip geliyorum sürekli bir türlü oyumu veremedim:26: İkisinide çok beğendim ve kesinlikle denemek istiyorum:KK16:

bütün yemekler birbirinden güzel katılan herkesin emeğine sağlık :KK16:
3 şeçenek arasında çok gidip geldim ama mantar sevdam agır bastı :KK1:
köfteye mantardan şapkaya gitti oyum
herkese başarılar :21:

Huu huu kimse yok mu?:78:

Oylama sessiz sakin gidiyor.Oy vermeye bile üşeniyor hanımlar.:KK19:

Huu huu kimse yok mu?:78:

Oylama sessiz sakin gidiyor.Oy vermeye bile üşeniyor hanımlar.:KK19:

Merhaba canım:KK19:
Tatil olunca böyle oluyor galiba:KK19:Oylamanın bitmesine az kaldı:KK52:Yeni kategori ne olacak konuşmaya başlasak iyi olacak ama kimse yok:KK5:
Herkese bir saat vereyim burda buluşalım:KK51::KK52:

Merhaba canım:KK19:
Tatil olunca böyle oluyor galiba:KK19:Oylamanın bitmesine az kaldı:KK52:Yeni kategori ne olacak konuşmaya başlasak iyi olacak ama kimse yok:KK5:
Herkese bir saat vereyim burda buluşalım:KK51::KK52:

Selam Nevoş.:KK3:

Evet tatil etkiledi galiba.Bir de tek tek tarifleri incelemek zor geliyor sanırım.Ama burada emek verdik dimi.:KK19:Kazen de hiç ilgilenmiyor bizimle.:KK19:Kazen yazsa herkesin ilgisini çekiyor niyeyse.:KK14:

Selam Nevoş.:KK3:

Evet tatil etkiledi galiba.Bir de tek tek tarifleri incelemek zor geliyor sanırım.Ama burada emek verdik dimi.:KK19:Kazen de hiç ilgilenmiyor bizimle.:KK19:Kazen yazsa herkesin ilgisini çekiyor niyeyse.:KK14:

Kazen gelince herkes geliyor ve bakıyor haklısın:KK52:

Nevoş çorba diyorum ben.:KK53:Yarışmacılar da yok ortada fikir versin.Kızlar gelin yahu iki lafın belini kıralım.:KK60:

Nevoş çorba diyorum ben.:KK53:Yarışmacılar da yok ortada fikir versin.Kızlar gelin yahu iki lafın belini kıralım.:KK60:

Ben de çorba diyorum:KK52::KK76:
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz:63::KK52:
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor:KK52:

X