Hayırlı Bayramlarteşekkür ederim....
Teşekkür ederimbu fotoğraftan sonra katılımı bidaha düşünmem gerekecek galibaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nevoş tatlın nefis görünüyor.Kaç kat o. Eyfel kulesi gibi olmuş. Ellerine sağlık canım.İyi bayramlar.
İyi bayramlar kızlar
Merhaba Hanımlar bayram tatlımı sizinle paylaşmak istiyorumFotoğraf makinam sorunlu kusura bakmayın
Mutlu Bayramlar
Eki Görüntüle 1203305 Eki Görüntüle 1203301 Eki Görüntüle 1203302 Eki Görüntüle 1203303 Eki Görüntüle 1203304
İyi bayramlar kızlar
Nevoş harika görünüyorEllerine sağlık canım
Teşekkür ederim canım
Evet biraz kalın olmuş daha doğrusu kabarmış kesilmeden önceki halinden belli oluyordur
70 kat canımBirde her katta ceviz var o nedenle yüksek olmuş olabilir Birde bu kenar dilim orta dilimi çıkarsam daha iyi olurdu
İyi Bayramlar
70 kat mı?İyi sabır varmış sende canım. Ama çok güzel görünüyor.Değmiş uğraştığına.
Teşekkür ederim canımNasılsın
İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen nasılsınNasıl geçiyor bayram
İyiyim canım sağolBayram mı oda nedir
Normal birgün canım eşim işte bizde çocuklarla oturuyoruz.Memlekete gitmeyince bize Bayram yok
Sizin nasıl gidiyor canım
Senelerdir bayram nedir ben de bilmiyorum nevoşÇocuklukta kaldı bayram heyecanı
Bir geçen bayram çıkıp gezmiştim o da abimler gelmişti İst.dan onların vesilesiyle
İlk kez bu bayram eşim izinli, Boztepeye çıktık geldik sonra çocukları postaladım köye büyük kızımla oturuyoruz başbaşa
Evet haklısın nerde o eski bayramlarŞimdi herşey sıradan, kalıplaşmış
Benim eşimde yarından sonra 2 gün izinliAma kimse yok kendi çapımızda gezeceğiz.15 gün sonra izne ayrılacağız
Ne güzel yapmışsınız canım
Ben zaten kendimden geçtim artık çocuklar güzel bir bayram geçirsin yeter
Eve alışmışım bugün bile hiç çıkasım yoktu çocuklar için çıktım
Yarından sonra gezersiniz nevoşum bol bol
Evet canım herşey çocuklar için.Ben de onlar için birşeyler yaptım kaç gündür temizlik yapıyorum bayram havasına girsinler diye
İyi yapmışsın canım
Ben temizlik falan yapmadım, harçlıkla şekerle kandırdım
Sağol canım
Sen yeni taşındın evin temizdir
Ohh iyi yapmışsın
Canım ben çıkıyorum eşim geliyormuş.Öpüyorum
yarışma henüz başlamadı mı nevreste hanım oylama yani ?
Canım Bayram tatili dolayısıyla gecikme olabilir:26:
tatil ama herkeşş burda
Haklısın ama Kazen tatilde olabilir
Konuya anketi o açıyor