Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim....
Hayırlı Bayramlar
bu fotoğraftan sonra katılımı bidaha düşünmem gerekecek galibaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederimBenim tatlı yarışmada için değil
Ama yarışmadaki tariflerde çok iddialı Katılırsanız bunu düşünün
Nevoş tatlın nefis görünüyor.Kaç kat o.Eyfel kulesi gibi olmuş.Ellerine sağlık canım.İyi bayramlar.

Teşekkür ederim canım
Evet biraz kalın olmuş daha doğrusu kabarmış kesilmeden önceki halinden belli oluyordur
70 kat canımBirde her katta ceviz var o nedenle yüksek olmuş olabilirBirde bu kenar dilim orta dilimi çıkarsam daha iyi olurdu
İyi Bayramlar

Son düzenleme:

70 kat mı?İyi sabır varmış sende canım.Ama çok güzel görünüyor.Değmiş uğraştığına.

70 kat mı?İyi sabır varmış sende canım.Ama çok güzel görünüyor.Değmiş uğraştığına.

Sağol canımAma tek tek açmıyorum belki görmüşsündür eklemiştim13-14 veya arada 15 diyeyim küçük pasta tabağı kadar açıp sonra büyütüyorum.Öyle 5 kather kata ceviz koyuncada kalın olmuş:44:
Birde çikolatalı yapmak istiyorum tarifi inceledim deneyeceğim Bundan sonra yapacağım ilk baklava çikolatalı olacak

İyiyim canım sağolBayram mı oda nedir
Normal birgün canım eşim işte bizde çocuklarla oturuyoruz.Memlekete gitmeyince bize Bayram yok
Sizin nasıl gidiyor canım

Senelerdir bayram nedir ben de bilmiyorum nevoş Çocuklukta kaldı bayram heyecanı
Bir geçen bayram çıkıp gezmiştim o da abimler gelmişti İst.dan onların vesilesiyle
İlk kez bu bayram eşim izinli, Boztepeye çıktık geldik sonra çocukları postaladım köye büyük kızımla oturuyoruz başbaşa

Evet haklısın nerde o eski bayramlarŞimdi herşey sıradan, kalıplaşmış
Benim eşimde yarından sonra 2 gün izinli Ama kimse yok kendi çapımızda gezeceğiz.15 gün sonra izne ayrılacağız
Ne güzel yapmışsınız canım

Ben zaten kendimden geçtim artık çocuklar güzel bir bayram geçirsin yeter
Eve alışmışım bugün bile hiç çıkasım yoktu çocuklar için çıktım
Yarından sonra gezersiniz nevoşum bol bol

Ben zaten kendimden geçtim artık çocuklar güzel bir bayram geçirsin yeter
Eve alışmışım bugün bile hiç çıkasım yoktu çocuklar için çıktım
Yarından sonra gezersiniz nevoşum bol bol

Evet canım herşey çocuklar için.Ben de onlar için birşeyler yaptım kaç gündür temizlik yapıyorum bayram havasına girsinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…